Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Masculí

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 26 / SANT MARTÍ ADRIANENC C – 23

Partit jugat el passat dissabte dia 27 de març a les 16,30 a Les Comes d’Igualada.

Primer partit jugat per l’equip sènior masculí del Handbol Igualada després de mes d’ un any d’aturada degut a les restriccions per la pandèmia de la COVID-19

Hi havien ganes de jugar per part dels dos equips i el Sant Martí Adrianenc només es va iniciar el partit ja es va posar pel davant en el marcador, durant tots els 30 minuts de la primera part el Sant Martí va dominar el partit anant sempre pel davant en el marcador, amb poc avantatge però no va deixar mai que l’Igualada es poses pel davant, es va arribar a la fi de la primera amb resultat de 12 a 17 , cinc gols de diferència encara que l’Igualada es veia fort per superar-los.

A la represa el partit va estar encara dominat pel Sant Martí Adrianenc, però l’Igualada va poder recuperar amb una forta defensa,  que va fer que els primers 13 minuts el Sant Martí només pogués fer un gol i de penal. Degut ha això l’Igualada es va poder apropar al Sant Martí en el marcador però poc a poc ja que el Sant Martí també feia una defensamolt dura i aferrissada i a l’Igualada  li costava molt marcar en la porteria contrària, va ser al minut 50 de partit que l’Igualada va poder empatar el partit (22 a 22)  i a partir d’aquí el Sant Martí es va enfonsar, en els últims 5 minuts l’Igualada va dominar el partit totalment i va poder  transformar 4 gols contra només 1 del Sant Martí, resultat final 26 a 23.

Bon resultat i merescut per l’Igualada després de mes d’un any sense competicions.

La lliga es va haver d’aturar només començar l’any passat i no s’ha pogut reprendre. Fins ara que la federació ha organitzat uns partits de Copa per poder fer competir als equips catalans.

Pel Finques Argent Handbol Igualada han jugat:

Entrenador: Enzo Visa

Ajudant: Àngel Arias

Porters: Martí Méndez (10 aturades) i Àlex Sabaté (11 aturades)

Pista: Jordi Vilarrubias (3), Sergi Garcia (2), Max Segura (2), Roger Calzada, Marc Vilches (1) Elias Galiano, Xavi Oliva (4), Xavi Rius (1), Albert Belart, Jordi Grado (7) Marc Espinagosa (2) Arnau Capitán (5)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *