Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Femení

LES GANES DE TORNAR A COMENÇAR

SERVISIMÓ CHI – 18 / TORRONS D’AGRAMUNT – 18

Després de cinc mesos sense poder competir, el primer equip femení del Club Handbol Igualada tornava a disputar un partit. Aquesta vegada, en el nou format de competició de la Copa Federació dins el grup de la demarcació de Lleida, Catalunya central i Tarragona, on trobaran equips de primera catalana, una categoria superior, com l’HC Perelló, Handbol Santpedor i Torró d’Agramunt ACLE-CHA (rival de la primera jornada) i d’altres de la seva mateixa categoria, segona catalana, com són el CEACA Tàrrega i l’Associació Lleidatana B.

La primera jornada disputada al Pavelló Nou de Les Comes, enfrontava el Servisimó Club Handbol Igualada contra l’equip d’Agramunt. Un primer partit amb moltes expectatives, ja que l’equip local portava un mes entrenant i esperant el moment de tornar a fer volar la pilota.

Els primers minuts les defenses han estat les clares protagonistes. Els nervis i la manca de ritme competitiu han fet que els atacs tardessin en ser còmodes sobre la pista. Un cop situades, les jugadores blau i grogues han trenat accions ofensives molt ben treballades i, amb paciència i bones preses de decisions, han aconseguit trobar situacions de llançaments còmodes.

S’arribava al descans amb un resultat d’11 a 8.

A la represa, a causa d’algunes imprecisions de les locals l’equip visitant aconseguia posar-se dos gols per sobre en el marcador. La reacció, però, ha estat immediata, amb bones accions defensives, aturades de la portera Xènia Méndez i bones sortides al contraatac. Ràpidament el marcador s’ha tornat a decantar per l’equip anoienc arribant així amb un resultat final de 22-18.

Cal destacar l’actitud i les ganes de les jugadores del Servisimó Club Handbol Igualada que han fet gaudir als espectadors d’aquesta primera victòria a la Copa.

Per l’equip igualadí han jugat; Alba Camañes, Marta Segura, Carla Carbó, Mar Samper, Oriana Quintero, Andrea Torregrosa, Maria Noguera, Ariadna González, Èlia Roca, Iola Godó, Berta Calzada, Marta Hernández, Queralt Badia i Xènia Méndez. Dirigides per Lalo Canales, Max Segura i Roger Calzada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *