Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Juvenil Masculí

HANDBOL LA SALLE  22 –  AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA 29

Primer desplaçament desprès de la classificació per les fases de Lliga Catalana, calia rubricar unes fases espectaculars per quedar dels 5 millors primers de les fases, partit controlat jugant amb intel·ligència, moltes rotacions minuts per a tots i bon partit en defensa i atac, trobant solucions i treballant molt bé.

Ara esperar sorteig, i sobretot felicitar-los a tots i ara a gaudir fins a on els rivals ens ho permetin.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:

Entrenats per Elias i Àngel ,staff tècnic: Dani Leon

Partit retransmès gràcies a Magí Badia

Varem jugar amb:  Dani Leon, Isaac Castro, Èric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Marí, Lluc Farrés, Gil Farrés, Bernat Bisbal, Raúl Càceres, Noel Badia, Jan López, Pol Solís, Joan Valentí

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *