Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Juvenil Femení

AUTOESCOLA PALLARS CHI-27    CH RÀPID CORNELLÀ-15

Últim partit de les nostres per accedir a Lliga Catalana que van certificar amb un triomf còmode davant el Ràpid Cornellà.

Si bé des de bon principi ja es va veure que el CHI era molt superior , semblava que les nostres jugadores també n’eren conscients i no jugaven amb la intensitat que elles poden ni els cinc sentits posats al partit. Aquest fet els feia fallar llançaments molts clars i situacions davant la portera contrària que d’haver-les materialitzat s’haurien reflexat al marcador amb un resultat molt contundent.

Tot i això la victòria mai es va veure perillar i la distància durant la primera part ballava entre els cinc i els set gols.

A la segona  només amb una mica més de rapidesa en les passades i l’encert de la nostra portera van esdevenir en aquests dotze gols de diferència final.

Malgrat no van jugar al cent per cent del que elles poden donar, en part normal per la manca de físic i els efectes d’aquesta temporada tan atípica , em va agradar la fluïdesa del joc, la circulació de la pilota i la paciència fins trobar la posició de la companya millor situada. Jugant en equip per sobre de les individualitats.

Així doncs el juvenil del CHI tanca les fases amb l’objectiu acomplert i seran a lliga catalana havent guanyat dos partits i només una sola derrota a la pista del Granollers de vuit gols fa dues setmanes.

Recordar que aquest mateix equip ja va estar fa anys com a infantil a Lliga Catalana, en una temporada dura en la que van saber competir malgrat les dificultats i van fer un bon paper.

Felicitats noies i sempre endavant!!

Jugadores:   Èrika Chia  , Mireia Montleón, Núria Garriga , Júlia Lladó, Carla Carbó, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante, Mèlat Olivé, Júlia Ars, Carla Torres  i Èlia Dueñas.  Porteres: Xènia Méndez

Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura             Delegats: Josep Carbó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *