Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Infantil Femení

H.Molins de rei – 26 / C.H. Igualada – 17

L’Igualada deixa els deures per l’últim dia

Irregular tornada a la competició de l’equip infantil femení a les fases de classificació per lliga catalana. Tot i que les joves igualadines es van poder refer d’una desastrosa 1a meitat, no va ser suficient per poder plantar cara al seu rival, deixant per l’última jornada la classificació per la següent fase.

A la primera part res sortia bé al Igualada, mal col·locades a la pista, passades sense sentit i la manca d’intensitat defensiva va permetre a les del baix llobregat sentenciar el partit a la mitja part amb un clar 18-7. A la segona meitat l’equip va millorar lleugerament en defensa, cosa que va permetre una gran quantitat d’aturades de la portera, i amb més velocitat en el joc i moviment en atac es va poder veure uns últims 25 minuts que deixen una sensació d’optimisme de cara al que queda d’aquesta estranya temporada.

D’aquí dues setmanes visita el pavelló de les comes l’històric H. Castelldefels, on tots dos equips esperen tancar de forma definitiva la seva classificació.

Per l’Igualada han jugat:

Julia Torner, Jana Font, Marta Elvira, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Berta Grado, Nayara Luque, Isona Llansana. Montse Aguilar, Carla Quiñones, Miriam Farré, Julia Consul, Isabel Domenjo i Nuria Borrega

Entrenats per Enzo Visa i Erika Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *