Crònica Cadet Masculí A

JORBA SOLA CHI Cadets A – 33 / OAR – 37

» Bones Sensacions»

Aquest dissabte els cadets van disputar el partit de fases més seriós dels jugats fins al moment. S’enfrontaven a un dels equips més forts del grup, un equip amb el qual ja ens hem enfrontat en altres ocasions, i on el joc per part dels dos equips va ser molt bonic i net.

En la primera part el marcador en tot moment va estar a favor dels igualadins, que es van mostrar molt forts i encertats de cara a porteria, amb grans aturades per part dels porters i on l’equip va jugar molt cohesionat i molt com un equip compacte. Arribant al descans amb un marcador favorable de 19-18 i unes sensacions molt bones.

La segona part va continuar en la mateixa tònica de seriositat i continuïtat del bon joc, només va faltar una mica d’encert de cara a porteria, que els jugadors de l’altre equip van aprofitar per agafar avantatge. Finalment no varem poder guanyar el partit, però el resultat no reflexa ni molt menys el bon joc i la bona direcció per part dels entrenadors.

Mica en mica, la continuïtat portarà els bons resultats.

Jugadors:  Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Santi Cuevas, Guerau LLansana i Roger Trull

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: David Diaz i Agustín Vázquez

Delegats: Paco Alonso i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies