Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

JORBA SOLA CHI Cadets A – 33 / OAR – 37

» Bones Sensacions»

Aquest dissabte els cadets van disputar el partit de fases més seriós dels jugats fins al moment. S’enfrontaven a un dels equips més forts del grup, un equip amb el qual ja ens hem enfrontat en altres ocasions, i on el joc per part dels dos equips va ser molt bonic i net.

En la primera part el marcador en tot moment va estar a favor dels igualadins, que es van mostrar molt forts i encertats de cara a porteria, amb grans aturades per part dels porters i on l’equip va jugar molt cohesionat i molt com un equip compacte. Arribant al descans amb un marcador favorable de 19-18 i unes sensacions molt bones.

La segona part va continuar en la mateixa tònica de seriositat i continuïtat del bon joc, només va faltar una mica d’encert de cara a porteria, que els jugadors de l’altre equip van aprofitar per agafar avantatge. Finalment no varem poder guanyar el partit, però el resultat no reflexa ni molt menys el bon joc i la bona direcció per part dels entrenadors.

Mica en mica, la continuïtat portarà els bons resultats.

Jugadors:  Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Santi Cuevas, Guerau LLansana i Roger Trull

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: David Diaz i Agustín Vázquez

Delegats: Paco Alonso i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *