Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Juvenil Masculí

AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA 32 – CLUB HANBOL SANT VIÇENS 31

Només  comentar que desprès de tant de temps sense entrenar i competir, els nois han fet un partit molt seriós, lluitant totes les pilotes, ajudant-se i animant-se com mai en els moments complicats, vaja un senyor partit. Tots han aportat el seu granet, tots han treballat en tot moment, i solament em queda felicitar-los a tots, als misters i a les famílies per que gaudirem de la Lliga catalana, res més es pot demanar en moments tan difícils per a tots.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:

Entrenats per Elias i Àngel , Staff tècnic: Dani Leon, Dani Pajuelo y Cèsar Callejas

Partit retransmès gràcies a Magí Badia

Jugadors:  Dani Leon, Isaac Castro, Èric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Marí, Lluc Farrés, Gil Farrés, Bernat Bisbal, Alex Pajuelo, Raúl Càceres, Noel Badia, Jan López, Pol Solís, Joan Valentí

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *