Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

– CADET MASCULÍ A
BCN SANTS – 30 / JORBA SOLÀ CHI CADET MASCULÍ A – 29

«A l´últim segon»

Aquest diumenge, i després d’una aturada obligada a causa del Covid-19, es va reprendre la competició d’handbol pels nois Cadets del nostre club. La situació actual ens ha sobrepassat a tots, i crec que els nois també van notar la falta de competició i de rodatge, tot i arribar en una forma física molt acceptable, la concentració va fallar, sobretot a finals de la primera part i bon inici de la segona.

Tot i estar amb moltes ganes i molt motivats, es van deixar anar i arribaven al descans amb un 16-13 en contra. L’inici de la segona part també va ser dur i es van posar cinc per sota en el marcador; va ser aleshores, quan amb algunes jugades i gols espectaculars, va arribar la inspiració i van aconseguir, no tan sols empatar, si no posar-se dos per sobre. El partit estava molt igualat i ja feia preveure un final molt disputat, que va acabar decantant-se a favor del Sants en un gol a l’últim segon de partit.  Seguirem millorant!!

Volem destacar la reincorporació a la competició del nostre jugador Arnau Albareda, després d’una lesió llarguíssima que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc durant molt de temps; i donar, també, la benvinguda al nou entrenador.

FITXA TÈCNICA
Jugadors: Guerau Llansana, Oriol Pou, Arnau Vargas, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Santi Cuevas i Roger Trull / Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà
Entrenadors: David Diaz i Agustín Vázquez
Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *