Crònica Cadet Masculí A

– CADET MASCULÍ A
BCN SANTS – 30 / JORBA SOLÀ CHI CADET MASCULÍ A – 29

«A l´últim segon»

Aquest diumenge, i després d’una aturada obligada a causa del Covid-19, es va reprendre la competició d’handbol pels nois Cadets del nostre club. La situació actual ens ha sobrepassat a tots, i crec que els nois també van notar la falta de competició i de rodatge, tot i arribar en una forma física molt acceptable, la concentració va fallar, sobretot a finals de la primera part i bon inici de la segona.

Tot i estar amb moltes ganes i molt motivats, es van deixar anar i arribaven al descans amb un 16-13 en contra. L’inici de la segona part també va ser dur i es van posar cinc per sota en el marcador; va ser aleshores, quan amb algunes jugades i gols espectaculars, va arribar la inspiració i van aconseguir, no tan sols empatar, si no posar-se dos per sobre. El partit estava molt igualat i ja feia preveure un final molt disputat, que va acabar decantant-se a favor del Sants en un gol a l’últim segon de partit.  Seguirem millorant!!

Volem destacar la reincorporació a la competició del nostre jugador Arnau Albareda, després d’una lesió llarguíssima que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc durant molt de temps; i donar, també, la benvinguda al nou entrenador.

FITXA TÈCNICA
Jugadors: Guerau Llansana, Oriol Pou, Arnau Vargas, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Santi Cuevas i Roger Trull / Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà
Entrenadors: David Diaz i Agustín Vázquez
Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies