Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Premis Neptú

PREMI NEPTÚ AL MILLOR EQUIP BASE MASCULÍ IGUALADÍ

CLUB HANDBOL IGUALADA-INFANTIL MASCULÍ  A – 2018/2019

Jugadors: Arnau Vargas, Arnau Albareda, Oriol Cirera, Oriol Pou, Xavier Malpartida, Aniol Gumà, Jaume Magaña, Ot Palmés, Santi Cuevas, Roger Trull, Guerau LLansana i Pol Alonso
Porters: Jan Tardà i Aitor Doncel
Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegades: Pilar Guardiola i Iolanda Gandia

Aquest diumenge 8 de març de 2020, s’ha premiat a l’equip Infantil A masculí de la temporada 2018/2019, com a millor equip base masculí de la ciutat d’Igualada. La trajectòria d’aquest equip és immillorable, ja que van anar líders des del primer partit fins l’últim, en les diferents fases que van disputar, perdent només dos partits en tota la competició i arribant al top 4 de 1ª catalana amb uns grans resultats. El joc d’equip, la bona sintonia entre tots els jugadors, l’esforç, el compromís i la gran direcció tècnica per part dels entrenadors, crec que van ser la clau de l’èxit d’aquest equip, i no m’oblidaré de mencionar a les famílies que van estar recolzant-los incondicionalment fins al final, per això crec que és un equip molt cohesionat, de tots i amb tots.

El club també va rebre el premi al millor esdeveniment per la Supercopa de Catalunya, organitzada pel Club Handbol Igualada.

Realment aquests reconeixements, son per tot el club, perquè mostren la feina que des de l’entitat s’està duent a terme des dels equips base, perquè la continuïtat de l’handbol a Igualada, estigui garantida amb equips molt competitius i durant molts anys.

Felicitats CLUB HANDBOL IGUALADA!!

 

1 comentario en “Premis Neptú”

  1. Francisco Alonso Angullo

    Any extraordinari, gràcies per la acollida tant per part dels nois com del pares, es un plaer formar part d’un any tant maco a tots els nivells, esportiu i humà.
    F. Alonso.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *