Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques de l’equip Juvenil Masculí – Jornada 7 i 9

– JUVENIL MASCULÍ

(02/03/20) HANDBOL VILANOVA I LA GELTRÚ – 29 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 32

Desplaçament aplaçat, i jugat entre setmana, amb un rival igualat a apunts, que va oferir resistència i la primera meitat, però en el segon temps, ens vam posar les piles, molt seriosos en defensa i no entrant en el seu joc brut i groller, vam aguantar i sumar 2 punts importants.

Ànims i a seguir:

Entrenador: David / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar
Jugadors:  Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Bernat Bisbal, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres.


(07/03/20) HANDBOL ANDORRA – 31 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 24

Visita al líder , desplaçament llarg però agraït, passar un dia a Andorra sempre es profitós, rival desconegut i amb baixes importants a porteria i laterals, que a sobre , Isaac es va lesionar al escalfament.

Bons primers minuts , El mister va regirar l´ equip, amb molts canvis, i vam sortir molt  agressius, concentrats i un pel desafortunats en atac i una mica de mala sort, vam aguantar fins la primera part en  en  15-14 al descans.

A la segona meitat, ells amb rotacions i mes encertats, van marxar, i ja físicament no vam poder aguantar , nomes amb 2 canvis. Però bones sensacions i bon partit, bon rival que te molt bons jugadors,

Ànims i a seguir:

Entrenador: Pol cantero  / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar
Jugadors:  Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *