Cròniques de l’equip Juvenil Masculí – Jornada 7 i 9

– JUVENIL MASCULÍ

(02/03/20) HANDBOL VILANOVA I LA GELTRÚ – 29 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 32

Desplaçament aplaçat, i jugat entre setmana, amb un rival igualat a apunts, que va oferir resistència i la primera meitat, però en el segon temps, ens vam posar les piles, molt seriosos en defensa i no entrant en el seu joc brut i groller, vam aguantar i sumar 2 punts importants.

Ànims i a seguir:

Entrenador: David / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar
Jugadors:  Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Bernat Bisbal, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres.


(07/03/20) HANDBOL ANDORRA – 31 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 24

Visita al líder , desplaçament llarg però agraït, passar un dia a Andorra sempre es profitós, rival desconegut i amb baixes importants a porteria i laterals, que a sobre , Isaac es va lesionar al escalfament.

Bons primers minuts , El mister va regirar l´ equip, amb molts canvis, i vam sortir molt  agressius, concentrats i un pel desafortunats en atac i una mica de mala sort, vam aguantar fins la primera part en  en  15-14 al descans.

A la segona meitat, ells amb rotacions i mes encertats, van marxar, i ja físicament no vam poder aguantar , nomes amb 2 canvis. Però bones sensacions i bon partit, bon rival que te molt bons jugadors,

Ànims i a seguir:

Entrenador: Pol cantero  / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar
Jugadors:  Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies