Crònica de l’equip Sènior Masculí

– SÈNIOR MASCULÍ
FINQUES ARGENT CHI – 21 / ESPLUGUES – 26

Es complica la lliga per l’Igualada»

Partit que es va jugar el passat dissabte a Les Comes, l’Igualada ve de 6 partits perduts i era molt important guanyar aquest partit, però no ha pogut ser i ara l’Igualada entra en un lloc perillós en la classificació. 

Fins al minut 20 de la primera part l’Igualada dominava be el partit i sempre anava pel davant del Esplugues a partir d’aquí l’Esplugues ja s’ha posat les piles i ha dominat tot l’encontre aquesta primera part i també la segona, acabant amb un 21 a 26 favorable pels jugadors del Esplugues. 

Queden 10 partits per acabar aquesta lliga i cada partit per l’Igualada ha d’ésser com una  final. El baixar de categoria no seria bo pel ànims del equip. El Igualada s’ha de concentrar i tornar a ser l’equip de sempre que mai donava un partit per perdut. 

 

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Pol Cantero, Ajudant : Hilari Canales
Porters: Martí Mendez (6 aturades), Bernat Bisbal (8 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (4), Xavi Oliva, Max Segura (6), Dani Fons, Xavi Rius , Marc Vilches, Arnau Capitán(3), Manel Muñoz, Mark Fresnedoso(4), Marc Espinagosa,  Esteban Lezama (2) i Roger Calzada (1).

 

– SÈNIOR FEMENÍ
AGRAMUNT – 26 / SERVISIMÓ CHI – 20

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies