Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Sènior Masculí

– SÈNIOR MASCULÍ
FINQUES ARGENT CHI – 21 / ESPLUGUES – 26

Es complica la lliga per l’Igualada»

Partit que es va jugar el passat dissabte a Les Comes, l’Igualada ve de 6 partits perduts i era molt important guanyar aquest partit, però no ha pogut ser i ara l’Igualada entra en un lloc perillós en la classificació. 

Fins al minut 20 de la primera part l’Igualada dominava be el partit i sempre anava pel davant del Esplugues a partir d’aquí l’Esplugues ja s’ha posat les piles i ha dominat tot l’encontre aquesta primera part i també la segona, acabant amb un 21 a 26 favorable pels jugadors del Esplugues. 

Queden 10 partits per acabar aquesta lliga i cada partit per l’Igualada ha d’ésser com una  final. El baixar de categoria no seria bo pel ànims del equip. El Igualada s’ha de concentrar i tornar a ser l’equip de sempre que mai donava un partit per perdut. 

 

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Pol Cantero, Ajudant : Hilari Canales
Porters: Martí Mendez (6 aturades), Bernat Bisbal (8 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (4), Xavi Oliva, Max Segura (6), Dani Fons, Xavi Rius , Marc Vilches, Arnau Capitán(3), Manel Muñoz, Mark Fresnedoso(4), Marc Espinagosa,  Esteban Lezama (2) i Roger Calzada (1).

 

– SÈNIOR FEMENÍ
AGRAMUNT – 26 / SERVISIMÓ CHI – 20

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *