Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Juvenil Femení

– JUVENIL FEMENÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 37 / SANT ESTEVE SESOROVIRES – 29

Continuem igual, l’equip fa el millor i el pitjor en un mateix partit, surten adormides a la primera part i després els hi toca fer la remuntada i un altre cop ho aconsegueixen però arribarà el partit en que no ho podran fer. No han de jugar tant amb la sort.

El partit va començar com tots els partits d’aquesta temporada, és a dir, amb una defensa sense intensitat i amb moltes pèrdues de pilotes en atac que provocaven que l’equip rival dominés el joc i el marcador des del minut 1, fins que les nostres jugadores entraven en joc i començaven a jugar. Aquest cop ha estat el minut 15 quan el marcador reflectia un 4 -11 a favor de CH Sanes. Aleshores amb un parcial de 8 -1 han pogut empatar el partit a 12 en el minut 25. Vam arribar al descans amb un avantatge de 3 gols, i un marcador de 17 – 14.

Hem de dir que l’equip del CH Sanes van venir a jugar molt justes de jugadores, només amb 8 jugadores i amb tant mala sort que és van lesionar dues d’elles al minut 22 i es van quedar només amb 6 al camp. Amb una mostra de “Fair Play” el nostre entrenador ha tret una jugadora del camp durant tota la resta de partit per a que el partit estigués igualat de jugadores.

La segona part va continuar amb la progressió del nostre equip, que ja no va deixar que el partit li marxés. Van augmentar la diferencia de gols i vam poder veure els millors minuts del partit.

El marcador final va ser de 37 – 29, un altre cop ens han fet patir al començament, però després ens fan gaudir amb la remuntada.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Martina Morales, Xénia Mendez, Carla Gasco, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Ari Gonzalez, Mireia Monleon, Marta Vargas i amb les cadets Julia Ars, Erika Chia, Nuria Garriga, Aina Hornas
Entrenador: Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *