Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Infantil Masculí A

– INFANTIL MASCULÍ A
ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 33 / ST. MARTÍ VORAMAR A – 34

Un altre partit dels Infantils en he pogut veure que el nostre equip no acaba de trobar el joc per poder guanyar els partits, juguen a onades amb moltes fases del partit i en atac l’ equip no troba la manera de que tots els jugadors a portin els seus llançaments a moltes fases del partit.

El partit va començar molt igualat, sense que cap dels dos equips controles el joc, era un anada i tornada en que cada atac era gol, les defenses amb poca intensitat, no feien la feina que s’ els demanava, així el marcador durant tota la primera part era d’ empat.

El finalitzar els primers 25 minuts  el resultat era de 17 – 18.

La segona part va ser una copia  de  la primera, molt igualada, i sense cap control  dels equips en el joc. Era un partit entretingut pel públic per que veia molts gols, però pels entrenadors no era tant bonic per què veia que no hi havia cap control en el joc.

Amb tanta igualtat el partit és va decidir en l’ultima jugada del partit, un penàlti molt dubtós donava la victòria a l’equip rival.

L’equip ha de trobar la manera de millorar els atacs, perquè sinó no podran guanyar partits.

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Guillem Cabré, Damià  Pou, Adrià Nogales, Alex Arribas, Anton Aguilera, Jordi Morales, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona, i Marc Velez.
Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *