Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A
SANT JOAN DESPÍ B – 18 / ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 30

Malgrat jugar amb un rival que no es troba bé a la taula, assolir bon joc i resultats als desplaçaments sempre és complicat. Davant el plantejament inicial de l’equip rival amb una defensa forta les nostre jugadores van imposar el seu ritme de joc provocant força imprecisions en l’equip local aprofitades ja abans del descans amb una renda de 6 gols.

Malgrat començar la segona part amb la mateixa dinàmica l’equip va estar sòlid en defensa, i encertat en atac trenant jugades de mèrit i amb una bona aportació defensiva des de l porteria.

A seguir treballant per oferir-nos bon handbol!

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, , Marta Núncio, , Naiara Luque, , Ona Fuster. Emma Galan,. Vinyet Gumà, Tilda Farrés, Ruth Lopez, Júlia Marin, Naroa Gonzalez, Ariadna Lladó, Ariadna Moliner,
Entrenadora: Olga Nuñez / Adjunts: Guillen Nuñez.
Absències: Isaac Castro.

 

– INFANTIL FEMENÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 35 / ASS LLEIDATANA – 8

Aquest diumenge 1 de març al pavelló d’handbol d’Igualada s’ha pogut gaudir d’un partit d’aquells, que fa que l’esport sigui algo molt gran, capaç d’unir i trencar barreres d’ètnies, colors i estatus socials. Un projecte sanament envejable i encoratjador liderat per la Associació Lleidatana d’Handbol i la Escola Balàfia (http://www.valonmano.com/2020/01/balonmano-integrador-lleida-balafia/). El Club Igualadí no obstant, a la línia d’ajudar a les persones més vulnerables i en la seva inclusió social en l’esport, lidera l’equip anomenat “Specials CHI Dragons”, un espectacular equip, amb coratge, valentia i fermesa. Podeu veure més informació i fer donatius per a engrandir aquesta gran gesta a https://www.handboligualada.com/special-handbol/.

El partit: 35 – 8 (el resultat és el de menys)

Un partit on el resultat és el de menys i que ens va recordar a tots els presents la primera fase classificatòria on el C.H.I Infantil Femení B treia resultats similars. Sembla que la serietat i intensitat dels entrenament setmanals, la maduresa creixent de les jugadores i el voler aprendre dels errors a l’Infantil Femení “B” se li comença a notar la feina ben feta, a un equip que mica en mica va quallant. En aquest partit les jugadores han entès i madurat conjuntament, que en un equip hi ha d’haver generositat i compromís, comprensió i entrega, respecte i confiança en els companys, inclús estant lesionats.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Berta, Míriam F., Marta, Jana, Helena, Aleth, Júlia C., Sara, Carla, Núria, Míriam M. i Vinyet.
Entrenador: Enzo Visa / Aj. Entrenador: Sergi Callejas
Delegats: Virginia Martínez i Rafel Díaz

Cal destacar aquest cap de setmana i sent d’especial interès, l’excursió de bona part de les jugadores i jugadors del CHI Igualada a “Can Barça”, per a veure l’emocionant partit de competició europea entre el primer equip de Handbol del Barça (30 – 28) i el MOL Pick Szeged. Posteriorment el sopar o dinar de germanor que a tots ens agraden, tot i el malaurat accident de trànsit, que ens ha de fer tocar tots de peus a terra quan entrem dins d’un cotxe. Dit això, una abraçada ben forta als accidentats i a tots els participants del CH Igualada, a seguir lluitant i millorant en el nostre dia a dia.

Per a tots/es aquelles persones que puguin estar indecisos/es en apuntar el seu fill/a ha practicar Handbol, com haureu llegit i seguit setmanalment, l’Handbol Igualada és una molt bona opció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *