Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
JORBA SOLÀ CHI A – 25 / AEH LES FRANQUESES – 40

L’explicació general referent al desenvolupament del partit es pot resumir en moltes pèrdues de pilota de l’equip igualadí i una defensa poc consistent amb molts espais pels atacants. En canvi les Franqueses es centraven molt en la defensa endarrerida amb moltes ajudes, interceptant passes, fent contraatacs i buscant els espais.

Hi ha molt marge de millora!! 

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Aniol Gumà, Hugo Cazorla, Jan López, Jan Tardà, Jaume Maganya, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Cirera, Pol Solís, Raúl Cáceres, Roger Trull i Santi Cuevas.
Entrenadors: Nil Subirana i Marc Muntané

– CADET MASCULÍ B
JORBA SOLÀ CHI B – 42 / CASTELLDEFELS – 31

De menys a més”
Continuem en ratxa! Portem els últims tres partits guanyats amb solvència. Després d’un inici en el que els nois van sortir molt desconnectats, amb moltes impresicions que van obrir un forat al marcador de cinc gols, van saber reaccionar i donar-li la volta, arribant a la mitja part amb un avantatge de 18 a 13. A l’inici de la segona part, el joc encara va millorar més; varem poder veure alguna nova jugada tàctica, cent per cent efectiva, desencadenant set gols seguits.

El joc d’equip i la bona entesa entre els nois, va aconseguir que el partit fos bonic de veure, el domini era molt clar per part dels de l’Anoia, però en cap moment van baixar la guàrdia i van estar endollats fins al minut final. Les nombroses aturades per part del porter local, van fer desesperar l’equip contrari, al que li costava superar primer la barrera defensiva i després al porter. Cal felicitar-los a tots, plantilla i equip tècnic, per saber transmetre l’esportivitat a la pista en tot moment. Seguim sumant!!

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Guerau Llansana, Oriol Pou, Arnau Vargas, Oriol Cirera, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña i Roger Trull
Porter: Jan Tardà
Entrenadors: Agustín Vázquez i Jana Elvira
Delegats: Paco Alonso i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *