Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica dels equips Sènior Masculí i Sènior Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
FINQUES ARGENT CHI – 30 / MANYANET A – 36

El dissabte passat l’Igualada s’enfrontava a un dels equips forts de la Lliga el H.C. Manyanet de Barcelona, partit complicat d’entrada per que el Manyanet te un equip superior sobre el paper i l’Igualada arribava al encontre havent perdut els cinc últims partits.  

En l’inici de la primera part el partit ha estat molt igualat en el marcador, el Manyanet sempre ha anat pel davant però amb diferències mínimes i en alguns moments el marcador ha estat igualat,  el joc ha estat dur però s’ha arribat a la fi d’aquesta primera part amb un 14 a 15 favorable al Manyanet pel que tot s’havia de decidir a la segona meitat. 

En la represa el partit ha estat molt similar a la primera part, el Manyanet ha anat pel davant però amb diferències mínimes i a estones del partit l’Igualada empatava en el marcador encara que no aconseguia posar-se pel davant però no deixava assetjar als barcelonins.  Ha estat a partir del minut 55 quan el equip de Barcelona ha començat a distanciar-se mes clarament de l’equip igualadí, i el resultat final va acabar amb un 30 a 36.

FITXA TÈCNICA:
Entrenador : Pol Cantero,  Ajudant: Hilari Canales
Porteria: Martí Mendez (11 aturades), Bernat Bisbal (9 aturades)
Jugadors: Max Segura (2), Dani Fons (1), Esteban Lezama (3), Marc Espinagosa (1), Arnau Capitán (4), Josep Lluis Álvarez, Xavi Rius (5), Xavi Oliva (3), Jordi Grado(6), Marc Vilches (1), Roger Calzada (4). 

 

– SÈNIOR FEMENÍ
SERVISIMÓ CHI – 22 / SANTPEDOR – 27

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *