Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Juvenil Masculí

– JUVENIL MASCULÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 30 / AEH LES FRANQUESES – 31

Partit complicat amb un rival de la zona alta de la taula, teniem jugadors tocats però tot i aixi l’equip va donar la cara. Un enfrontament igualat que es va decidir a l’última jugada, ben lluitat i bona actitud de l’equip.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: David i Lalo / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar.
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Bernat Bisbal, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres i Guillem Nuñez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *