Crònica de l’equip Juvenil Masculí

– JUVENIL MASCULÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 30 / AEH LES FRANQUESES – 31

Partit complicat amb un rival de la zona alta de la taula, teniem jugadors tocats però tot i aixi l’equip va donar la cara. Un enfrontament igualat que es va decidir a l’última jugada, ben lluitat i bona actitud de l’equip.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: David i Lalo / Staff tècnic: Dani Leon i Cèsar.
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez , Dimas Fruitós, Bernat Bisbal, Isaac Castro, Lluc farres , Gil Farres i Guillem Nuñez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies