Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Cadet Femení

– CADET FEMENÍ
AIXAM CHI – 21 / CECA TARREGA – 8

El millor ha estat el resultat, perquè pel que fa al partit més val oblidar-ho ràpid, passar pàgina i mirar endavant. Semblava que la rua de carnestoltes hagués passat ahir pel pavelló nou, en segons quins moments va ser un despropòsit i com diria un amic meu sevillà “una jartà de reir”. Tal i com van jugar només podien guanyar a l’equip amb el que es van enfrontar, amb el màxim de respecte per elles, però contra qualsevol altre equip de la fase ens haguessin fet un descosit. Però bé, com he dit al principi ens em de quedar amb els punts aconseguits i pensar que tenim potencial per fer-ho molt millor. Del partit només puc parlar bé de la defensa, que va deixar a l’equip contrari amb només nou gols en el marcador, repartits en sis gols a la primera part i únicament tres gols a la segona. Crec que les nostres jugadores es van contagiar del ritme de joc del CEACA Tàrrega, i no van saber treure’s la son de les orelles en cap moment. Estic convençut que les pròpies jugadores trauran una lliçó d’aquest partit i milloraran en endavant, saben que d’una altre manera serà impossible aconseguir l’objectiu que totes tenen en ment. Elles van ser les primeres en reconèixer el fluix nivell que van donar i de segur que no tornarà a passar, com diria aquell “lo siento mucho, no volverá a ocurrir”. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Júlia Ars, Aroa, Aina, Ainara, Melat, Amelie, Rebecca, Erika, Núria i Carlota
Entrenador/a: Angel
Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *