Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A
HANDBOL MONTBUY – 15 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– INFANTIL FEMENÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 20 / SANT ESTEVE SESROVIRES – 18

“The Thin Red Line.”

Primers minuts d’una matinal de diumenge adormits. Després dels dos primers gols del Sanes, les noies del CHI es van activar fins a igualar el marcador, i en augmentar l’avantatge fina arribar al 5-2. Tot seguit les noies del CHI van afluixar la defensa i les noies del Sanes ho van aprofitar per igualar el matx. 5-5. Aquesta va ser la tònica d’un partit igualat, on al minut 23 el resultat era d’empat a 9. Era un anar i venir, on cap equip marxava o podia marxar en el marcador. Eren moment on la balança podia declinar a cada banda. Estàvem jugant la The Thin Red Line. Era tan fàcil vèncer com perdre. Però finalment el marcador es va declinar per l’Acadèmia Igualada. 10 a 9. Primera part guanyada amb sabor a victòria, però no podem oblidar l’altra banda de la corda. És tan fàcil caure que cal treballar molt. L’actitud ha canviat, la mentalitat guanyadora hi és, l’esforç es reflecteix. El camí hi és, només cal seguir millorant tot allò que s’aprèn als entrenaments.

A la segona part, podia passar de tot. La línia de la victòria o derrota és molt prima. Aquesta segona part, va seguir igual que la primera. Alternança al marcador, però l’empat era l’eix vertebrador del partit. Al minut vuit el resultat era d’empat a 12 gols. Ritme, bones aturades, penals, amb el gran angular desenfocat, però allà eren. De l’empat a 12, en tres minuts es va passar a perdre de 3, el resultat era de 12 a 15, eren aquells minuts de corredisses, de desencert, de poca intensitat i poc control. El Ritme el va marcar el Sanes. L’Igualada a remolc. Nervis, aquells nervis que es veu que pots guanyar i en res, has perdut. Però el partit seguia, bones aturades de la Júlia Torner Vilarrubies, reacció igualadina, ritme, conta atacs molt ben definits, si es vol es pot. The Thin Red Lin. Minut 18 el resultat era d’empat a 16. Nervis, però actitud. Minut 22 el resultat era favorable al Sanes, 17 a 18. Penal a favor de les noies del CHI, gol i empat. Eufòria, però calia guanyar, no defallir, seguir. Tot seguit un 19 a 18, la llum al final del túnel? Un minut més tard, gol del CHI, 20 a 18. Queden 10 segons, temps mort demanat per l’entrenador de l’Igualada. Jugada d’estratègia i, sobretot, no perdre la pilota. Defensa individual del Sanes, i objectiu aconseguit, Victòria final del CHI.

Va ser una victòria de caràcter, de concentració, de fer-ho bé, de no defallir, victòria de tot l’equip. Felicitats!!!

FITXA TÈCNICA:
Porteria: Júlia Torner.
Jugadores de Camp: Jana Font, Marta Elvira, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana, Montse Aguilar, Helena Díaz, Sara Casanou, Carla Quiñones, i dues de les nostres alevines que sempre ens ajuden, Júlia Cónsul  i Miriam Farré. Felicitar de nou a totes les noies, fins i tot a aquelles no han jugar però que han vingut i a les que no han pogut venir.
Rafel Díaz al control, Iolanda Gandía delegada, i Carles Elvira estadístiques i somriures.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *