Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
SARRIÀ DE TER – 42 / JORBA SOLÀ CHI A – 32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– CADET MASCULÍ B
GEIG – 37 / JORBA SOLÀ CHI B – 45

“ESFORÇ I HANDBOL”

Anem a pams, s’enfrontaven dos equips de la part mitjana de la taula, els Gironins una mica per sota dels Cadets del CHI, però en definitiva dos equips que saben jugar a aquest esport que fa que les coses canvien en jugades ràpides i en defenses consistents.

La primera part va ser del tot igualada tant en el marcador com en tot allò que es va poder veure a la pista. Els locals en una última falta aconseguida amb el temps exhaurit, van aconseguir un empat a 19 gols, que era fruit de la intervenció d’un jugador local que portava tota la iniciativa de l’atac Gironí. Però que la defensa Igualadina de mica en mica va anar neutralitzant.

En la segona, aquest marcatge individual va aconseguir el seu propòsit, i de mica en mica l’organitzat joc en defensa per part dels Cadets del Igualada, i els atacs moltes vegades fulminants dels igualadins, van fer un forat en el marcador que es va aconseguir amb un total de 8 gols en 8 tirs a porta, és a dir un encert total, i el partit va arribar al final amb la merescuda victòria visitant per un 37-45, que reflecteix l’esforç i la constància en el joc, i ens ensenya el camí a seguir per aconseguir els objectius d’aquesta temporada.

Agraïm l’ajut de l’Infantil Adrià Nogales, que tant ell com altres companys seus, ens donen en algun partit.

FITXA TÈCNICA
ENTRENADORS: Agustín Vázquez Castillejo, Jana Elvira León.
JUGADORS: Oriol Cirera Bertran, Adrià Nogales Fernández, Ferran García Mata, Pol Alonso Morreres, Oriol Pou Castells, Xavier Malpartida Tous, Arnau Vargas Palomares, Ot Palmés Parera, Aniol Gumà Guardiola, Aitor Doncel Oliver, Jaume Magaña Trullas i Roger Trull Marín.
DELEGATS: Pilar Guardiola Matons, Paco Alonso Angullo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *