Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica i resultat dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
AEH LES FRANQUESES:  35 / FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 28

«BON PARTIT DEL IGUALADA PERÒ AMB DERROTA»

Partit corresponent a la jornada 18 d’aquesta lliga que era molt necessari guanyar per l’Igualada però no ha pogut ser, s’han trobat amb un equip que en atac ha estat molt superior als igualadins. 

Ja tota la primera part ha estat d’avantatge en el marcador dels vallesans, alminut 20 els del Vallés s’avançaven amb 6 gols (14 a 8 ) però l’Igualada no ha deixat de lluitar i han aconseguit arribar al minut 30 amb un 19 a 17, només 2 gols que deixava una mica d’escletxa per la segona part. 

En la represa el partit ha estat similar a la primera part, el AEH Les Franqueses sempre ha anat pel davant del Igualada tots i els esforços els del Anoia no aconseguien aturar el contundent atac del Les Franqueses que golejaven la porteria del Igualada amb tirs des de els extrems i de més de 9 metres que no podien aturar els porters del Igualada, també els contraatacs eren molt fulminants amb jugades de pissarra i ben entrenades que no donaven temps a reaccionar al equip igualadí. L’Igualada ha lluitat molt i no ha deixat de atacar als vallesans però no ha pogut mantenir el ritme del partit del AEH Les Franqueses,  final 35 a 28 merescut pels vallesans. 

FITXA TÈCNICA.:
Entrenador : Pol Cantero
Porteria : Martí Mendez (6 aturades), Bernat Bisbal (6 aturades)
Pista: Oscar Visa (5), Max Segura (2), Esteban Lezama (1), Marc Espinagosa (1), Arnau Capitán, Josep Lluis Álvarez (1), Xavier Rius (3), Xavier Oliva (2), Jordi Grado (6), Joel Bretones, Roger Calzada (1), Mark Fresnedoso (4). 

 

– SÈNIOR FEMENÍ
HANDBOL RIPOLLET – 15 / SERVISIMÓ CHI – 35

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *