Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Juvenil Femení

– JUVENIL FEMENI
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 26 /  CH VILAMAJOR- 19

Aquest equip sembla que  els hi agradi fer patir a tota l’afició, ja que comencen molt fluix i per darrera en el marcador i a mesura que van passant els minuts ens van entonant i acaben guanyant.

El partit va començar amb moltes pilotes perdudes en atac, i amb una defensa amb molt poca intensitat, fet que va aprofitar el CH Vilamajor per marxar en el marcador, i en el minut 10 ja guanyaven per 1-6.

Les nostres jugadores no trobaven el ritme, ni la intensitat que demanava el joc, i continuaven amb un atac sense sentit, i amb pèrdues de pilotes per males passades.

Però a partit del minut 17, es va produir el canvi, va ser llavors quant vam poder veure el joc del nostre equip, aquest joc amb una intensitat en defensa que no permetia pensar a l’ equip rival, i amb moltes pilotes recuperades, i un atac amb jugades i transicions rapides, amb els extrems i amb joc interiors, fent valer el joc del nostres pivots. Així de estar en el minut 17 amb un marcador de 5 – 9 van acabar la primera part amb un principi de remuntada de 9 – 11.

La segona part, va continuar tal com havíem deixar la primera part, l’equip bolcat amb la remuntada, i va ser en el minut 7 quan ho van aconseguir deixant el marcador en un 12-12. Això no va acabar aquí, l’equip volia més, i amb la inèrcia que portaven van anant marxant en el marcador sense que l’equip rival pogués aturar el bon joc que en aquest moment feia l’ Autoescola Igualada.

Així en el minut 16 el resultat era de 18 – 13. L’ equip, va saber gestionar aquesta avantatge en els últims 15 minuts i no va deixar que el partit li marxés.

El resultat final va ser de 26 – 19. Un resultat molt bo ja que era contra un rival directa per assolir les 4 primeres posicions en la lliga que donant pas a la segona fase.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Marina Morales, Xénia Mendez, Alba Camañez, Martona Segura, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon;
Dirigits per Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *