Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Infantil Masculí A

  INFANTIL MASCULÍ A
ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 27 /  HANDBOL RIBES NEGRE – 21

Partit controlat en tot moment per Acadèmia Igualada CHI, un gran partit en totes les línies i per tots els jugadors.

El partit va començar amb el nostre equip molt bé plantat sobre la pista amb molta intensitat en defensa que evita els atacs del equip rival, i amb un atac ràpid en les transicions, i jugant molt bé amb els nostres extrems. Així en els primers 5 minuts hem pogut treure un renda de 4 gols que no hem deixat mai, i que hem pogut augmentar el llarg de la primera part fins a deixar el marcador en un 16 – 8 el descans.

A la segona part, tothom estava a l’espera de com sortiria el nostre equip, si sortirien adormits o sortirien amb intensitat, després del que havíem vist en els últim partits. Però aquest cop els jugadors han sortit motivats i no han deixat cap opció el CH Ribes, han continuat amb una gran defensa, i un atac, amb molt bones transicions i llançaments des de els 9 metres que no podien parar l’equip rival.

El marcador final ha sigut 27 – 21, amb la sensació d’ haver jugat un partit molt complert.

FITXA TÈNICA:
Jugadors: Jan Mateo, Guillem Cabré, Alex Arribas, Damià Pou, Adria Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Raul Marin, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona, Marc Velez; Dirigits per Enzon Visa i Dani Leon.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *