Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Cadet Femení

– CADET FEMENÍ (20/02/20)
AIXAM CHI – 33 / HANDBOL SALOU – 24

 

– CADET FEMENÍ (22/02/20)

ST.JOAN D’ESPI – 33 / AIXAM CHI – 31
Per poc, ha sigut una llàstima que al final no s’hagi pogut treure un resultat favorable en una pista complicada com és la del Sant Joan Despí. Em començat molt bé, jugant amb idees a l’atac i defensant amb intensitat. Em anat per davant al marcador durant tota la primera part, aconseguint quatre gols d’avantatge al final dels primers trenta minuts. La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica, controlant i mantenint la diferència de gols, però com es costum s’ha encès la llum de reserva del combustible, i producte del cansament general em començat a perdre pilotes i a baixar l’encert de cara a porteria. Al final el partit s’ha tornat a fer llarg i l’equip contrari ha aconseguit remuntar i guanyar, no és la primera vegada que ens passa i segurament no serà l’última, perquè davant d’equips potents ens faria falta més jugadores per poder fer rotacions i poder suportar el ritme fins al final. Però bé, no val abaixar els braços ni defallir, estem jugant a casa dels equips més forts i encara queda la tornada al nostre pavelló, i segur que aquest factor pista ens ajudarà.
S’ha de mantenir les possibilitats i l’esperança d’aconseguir l’objectiu final. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈCNICA:
Equip : Júlia Ars, Aroa, Aina, Ainara, Melat, Amelie, Rebecca, Erika, Núria, Carlota, Carla i Emma
Entrenador/a: Angel
Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *