Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
FINQUES ARGENT CHI – 30 / HANDBOL ST. LLORENÇ-ST. FELIU – 35 

JOC IRREGULAR DEL IGUALADA”

El dissabte passat l’Igualada s’enfrontava al Handbol Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, equip amb el que es trobaven empatats a punts en la classificació de lliga. 

A la primera part l’Igualada ha dominat el partit i fins al final de la primera part l’Igualada ha anat sempre pel davant del Sant Llorenç, però en els últims 5 minuts el Sant Llorenç, amb varis atacs molt ràpids i efectius ha aconseguit igualar el marcador a 17 gols acabant aquests primers 30 minuts amb un empat. De tota manera pel joc  d’ambdós equips semblava que a la segona part l’Igualada tornaria a agafar avantatge en el marcador. 

En la represa, el joc de l’Igualada s’ha desdibuixat totalment, molts errors en el passes de

pilota i en el tir a porteria contrària ha fet que ràpidament el Sant Llorenç, que si que 

ha estat realment efectiu en els seus atacs, marxés en el marcador al minut 40 amb 

5 gols d’avantatge (21 a 26). Quedaven encara 20 minuts de partit i semblava que l’Igualada havia de reaccionar i atrapar en el marcador al Sant Llorenç, però el conjunt igualadí no ha reaccionat i ha continuat amb el seu joc dispers i amb poca efectivitat tant en defensa com  en atac.

Aquesta diferència en el resultat s’ha anat mantenint fins al minut 60 i amb l’impotència dels igualadins s’ha acabat el partit amb un clar 30 a 35 pels de Sant Feliu. 

Partit amb dues cares del conjunt igualadí, una primera part que han dominat bé l’encontre i una segona part en la que l’Igualada ha estat un equip avassallat pel Sant Llorenç. Són 2 punts menys i quatre partits seguits sense guanyar i comença a ésser preocupant, per sort els equips que van darrera l’Igualada en la classificació també han perdut els seus partits i l’Igualada conserva encara el 8è lloc. 

FITXA TÈCNICA :
Entrenador: Hilari Canales
Porteria: Martí Mendez (3 aturades) i Bernat Bisbal (10 aturades)
Pista: Oscar Visa (8), Xavi Oliva (1), David Cubí, Josep Lluis Álvarez, Max Segura, Marc Vilches, Roger Calzada (5), Jordi Grado (2), Mark Fresnedoso (4), Xavi Rius (2), Arnau Capitán (4), Joel Bretones (3) i Dani Font. 

 

– SÈNIOR FEMENÍ
SERVISIMÓ CHI – 32 / HANDBOL BERGA – 8

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *