Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Masculí A i B

– INFANTIL MASCULÍ A
HANDBOL ST.LLORENÇ-ST.FELIU – 37 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 37

Un altre partit molt disputat el que han jugat aquest cap de setmana els nostres Infantils masculins A, un partit en que hem vist un equip que sap jugar molt bé però que té moments en que no sap gestionar el joc i fa errors en defensa per mala col·locació i per falta d’intensitat. Però aquest cop, aquests errors van durar poca estona i van poder treure un bon empat en camp contrari.

El partit va començar molt igualat, amb un joc molt ràpid, amb moltes transicions i jugades ràpides per part dels dos equips que provocava un joc molt vistós amb molt gols, però sense que cap del dos equips dominés el marcador. Així la primera part va acabar amb el resultat de 19 – 20.

La segona part va ser un còpia de la primera part, molt gols, transicions ràpides i una defensa que no acabaven de controlar els atacs rivals.

Aleshores va arribar els minuts de descontrol, on el Sant Feliu va fer un parcial de 3 – 0 en el minut 16, deixant el marcador en un 35 – 32, però aquest cop el nostre equip va canviar la dinàmica i va sortir per remuntar el partit, fent una defensa més intensa i amb les pilotes recuperades van poder arribar a l’últim minut amb un gol per sota (37 – 36) i aquest cop si, la sort es va posar de part del nostre equip, i van poder empatar a l’última jugada.

Han de continuar treballant per poder arreglar aquest minuts de descontrol que moltes vegades fan que els partits es compliquin.

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Guillem Cabré, Jan Mateo, Alex Arribas, Damiá Pou, Anton Aguilera, Raul Marin, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona, i els lesionats Jordi Morales i Sito Menacho
Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

 

– INFANTIL MASCULÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 35 / HANDBOL RIBES – 19

“SOLVENT VICTÒRIA”

Aquest diumenge 16 de febrer de 2020, a les 12:30 hores del migdia, s’ha disputat a “Les Comes”, a la Pista de Barri, un magnífic partit d’handbol entre l’equip local de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B i el visitant Handbol Ribes Blau (Infantils B), que vestia samarreta vermella, en el qual l’equip igualadí, lluint la seva samarreta blava i groga, ha encadenat la segona victòria consecutiva de la temporada, i, a més, guanyant de manera clara i contundent per 35 a 19 gols.

Al finalitzar el partit, l’eufòria per les dues victòries consecutives aconseguides feia tocar el sol als jugadors de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B.
Esperem que el bon joc igualadí continuï a Parets del Vallès la propera setmana, i que amb treball constant i sofert en totes les línies i evitant el cofoisme, aconsegueixin un altre bon resultat a domicili.

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia (porters), Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, Roger Enrich Baya, i Martí Aguilera Gabarró
Entrenadors: Pol Calvet Porta i Edgar Marí Esclusa. / Delegats: Maria Jesús Garcia Ruiz i Xavier Alonso Luquero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *