Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
JORBA SOLÀ CHI A – 26 / HANDBOL ESPLUGUES – 31

“POCA CONSISTÈNCIA”

Aquesta setmana el partit que hem pogut veure en relació a d’altres, ha estat a grans trets “fluixet”. Aquesta apreciació ve del fet que des dels primers moments del partit, l’Esplugues va agafar el lideratge i tot i que no es van produïr excessives pèrdues de pilota, es va anar mantenint la superioritat visitant fins a la mitja part.

La segona part va quedar finalment més ajustada però la renda anterior va marcar el resultat del partit.

El que sorprèn del joc de l’equip és que combina moments de joc brillants amb moments on la incertesa impera. Aquests moments d’incertesa permeten a l’altre equip imposar-se no tant per la diferència en quant a joc sinó en quant a errades no forçades.

Tot i així, hem de continuar treballant a la recerca de la consistència durant tot el partit.

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Aitor Doncel, Adrià Nogales, Àlex Pajuelo, Hugo Cazorla, Jan López, Jan Tardà, Jaume Magaña, Joan Valentí, Noel Badia, Raúl Cáceres, Roger Trull, Santi Cuevas, Xavier Malpartida.
Entrenador: Nil Subirana

 

– CADET MASCULÍ B
HANDBOL GUISSONA – 36 / JORBA SOLÀ CHI B – 42

“UNA VICTÒRIA QUE PODIA SER MÉS GRAN”

El matí del dissabte 15 el Cadet Masculí B de l’Igualada, estava en una situació entre boira i enamorament, que explica el transcurs del partit en terres de la Segarra.

El partit va començar amb algun dubte, però la qualitat dels nostres Cadets va fer que arribessin amb un avantatge a la meitat del partit, però amb esbroncada per part del tècnic al vestidor per mirar de fer reaccionar als nois, ja que el 16 a 22 no reflectia de cap manera la diferència entre els dos equips.

A la represa, després d’un parcial de 6 – 0 del JORBA SOLÁ IHC semblava que la cosa començava a rutllar. Però alguna errada arbitral, tot cal dir-ho, i que es van veure vencedors abans d’acabar el partit i el conjunt local es van apropar de nou al marcador. És a dir, va tornar a sortir el sol a la Segarra i la boira no escampava a la capital de l’Anoia.

Al final un resultat de 36 a 42, que deixa clar que si no jugues intens tot el partit, el rival tot i ser l’últim de la classificació, juga i sap com ficar-se dins del ‘match’ si no estàs tens i atent.

Ànims nois, aquest any n’aprendrem molt amb aquestes lliçons!

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Agustín Vázquez Castillejo.
Porter: Jan Tardà Nogues. / Jugadors: Ferran García Mata, Pol Alonso Morreres, Santi Cuevas Sánchez, Xavier Malpartida Tous, Arnau Vargas Palomares, Ot Palmes Parera, Aniol Gumà Guardiola, Jaume Magaña Trullàs, Roger Trull Marín, Oriol Pou Castells.
Delegat: Paco Alonso Angullo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *