Crònica de l’equip Juvenil Femení

– JUVENIL FEMENÍ
HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ – 19 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 25

Partit molt emocionat el que han disputat aquest dissabte el pavelló Can Titó. Un derbi comarcal que ho ha tingut tot, gols, jugades polèmiques, emocions, i sobretot molt handbol.

El partit va començar molt igualat, amb un clar domini de les defenses dels dos equips, una defensa molt intensa, que evitava els atacs rivals, i costava molt fer gols els dos equips. No hi havia un clar dominador del joc, un joc lent i amb pèrdues de pilotes degut aquestes defenses. Així en el marcador reflectia un empat constant, i no va ser fins el minut 16, que el Vilanova va agafar una avantatge de tres gols, 9-6 que va mantenir fins acabar la primera part, deixant el marcador en un 11-9.

La segona part va començar igual que el final de la primera part, amb una defesa molt intensa, i un joc lent. Però això va canviar en el minut 5, aquest moment l’Igualada va donar una marxa més i va deixar de fer el joc del Vilanova, va començar a córrer, a fer un joc més associatiu i ràpid en atac, i a fer llançaments de 9 metres per evitar la defensa de 6*0 del Vilanova, i amb un parcial de 0 – 4 en els 5 minuts següents,12 – 16,  van decantar el partit cap el costat del equip Autoescola Pallars CHI, que va saber mantenir aquesta diferencia fins el final del partit, i fins hi tot la va augmentar en els últims 5 minuts, per poder gaudir d’aquesta victòria en el tram final del partit.

El marcador va acabar amb un 19 – 25, que ens deixa una victòria més, en un camp difícil, i un rival que mai ho posa fàcil.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Martina Morales, Xenia Mendez, Marta Lopez, Karen Garcia, Elia Dueñas, Ari Gonzalez, Marta Lopez, Marta Vargas, Mireia Monleon, Duna Marchante, Carla Carbo, Martona Segura, i la lesionada Alba Camañes. I amb les ajudes de les cadets Julià Ars, Erika Chia i Aina Hornas.
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies