Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Juvenil Femení

– JUVENIL FEMENÍ
HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ – 19 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 25

Partit molt emocionat el que han disputat aquest dissabte el pavelló Can Titó. Un derbi comarcal que ho ha tingut tot, gols, jugades polèmiques, emocions, i sobretot molt handbol.

El partit va començar molt igualat, amb un clar domini de les defenses dels dos equips, una defensa molt intensa, que evitava els atacs rivals, i costava molt fer gols els dos equips. No hi havia un clar dominador del joc, un joc lent i amb pèrdues de pilotes degut aquestes defenses. Així en el marcador reflectia un empat constant, i no va ser fins el minut 16, que el Vilanova va agafar una avantatge de tres gols, 9-6 que va mantenir fins acabar la primera part, deixant el marcador en un 11-9.

La segona part va començar igual que el final de la primera part, amb una defesa molt intensa, i un joc lent. Però això va canviar en el minut 5, aquest moment l’Igualada va donar una marxa més i va deixar de fer el joc del Vilanova, va començar a córrer, a fer un joc més associatiu i ràpid en atac, i a fer llançaments de 9 metres per evitar la defensa de 6*0 del Vilanova, i amb un parcial de 0 – 4 en els 5 minuts següents,12 – 16,  van decantar el partit cap el costat del equip Autoescola Pallars CHI, que va saber mantenir aquesta diferencia fins el final del partit, i fins hi tot la va augmentar en els últims 5 minuts, per poder gaudir d’aquesta victòria en el tram final del partit.

El marcador va acabar amb un 19 – 25, que ens deixa una victòria més, en un camp difícil, i un rival que mai ho posa fàcil.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Martina Morales, Xenia Mendez, Marta Lopez, Karen Garcia, Elia Dueñas, Ari Gonzalez, Marta Lopez, Marta Vargas, Mireia Monleon, Duna Marchante, Carla Carbo, Martona Segura, i la lesionada Alba Camañes. I amb les ajudes de les cadets Julià Ars, Erika Chia i Aina Hornas.
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *