Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Cadet Femení

– CADET FEMENÍ
AIXAM CHI – 29 / HANDBOL MOLINS – 28


Partit irregular de les nostres el jugat diumenge passat a Les Comes.
Si bé la primera part no va ser per emmarcar, com a mínim les noies van fer el suficient per marxar de quatre gols davant un equip que, amb tots els respectes, és inferior al nostre cadet.

Al descans les nostres jugadores van pensar que la feina ja estava feta i van sortir relaxades, la qual cosa va provocar que el rival empatés el partit. A les cares de les jugadores contràries es veia la rialla i la il·lusió que els feia haver aconseguit l’empat en un partit que moments abans donaven pràcticament per perdut.

I la cosa no va quedar aquí, si no que es van posar per davant en el marcador i van anar fins ben avançada la segona part ,mantenint un avantatge d’entre un i tres gols.

Algun canvi tàctic i la necessitat de les nostres veient que el partit se’ls escapava, als set minuts finals es van aplicar una mica en defensa i en atac i van aconseguir una victòria patida per un únic gol de diferència.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Júlia Ars, Núria Garriga, Erika Chia, Aroa Sánchez, Mèlat Olivé , Aina Hornas, Rebeca Gutiérrez , Amelie Castro, Carla Torres, Carlota  Elvira. , Emma Badia i Tilda Farrés. / Lesionades-Absents: Júlia Lladó
Porteres: Ainara Ruiz i Júlia Marin
Entrenador: Àngel Arias / Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *