10ª Trobada de Mini Handbol Guissona

VIU L’HANDBOL IGUALADA

Aquest passat diumenge 16 de febrer, a les instal·lacions esportives de Guissona, s’ha celebrat la 10ª Trobada de Mini Handbol Guissona, amb motiu del 40è aniversari del ACLE Guissona amb una molt bona organització.

Els nostres equips del Viu l’Handbol Igualada, en categoria Benjamí mixt i Pre-Benjamí mixt han participat en aquesta trobada realitzant una brillant actuació, on el Benjamí mixt s’ha enfrontat al CH Sant Pedor, l’ACLE Guissona i H Alcarràs.

Els més petits, el Pre-Benjami mixt, s’han enfrontat al CH Sant Pedor, l’ACLE Guissona i el H Sant Quirze.

El més important de la trobada ha estat que tots els equips s’han divertit i han gaudit molt jugant a l’handbol!

Com a sorpresa d’aquesta trobada, hi va haver la presència del porter d’handbol del FC Barcelona i de la selecció Espanyola, en Gonzalo Pérez de Vargas, on els nostres jugadors del Viu l’Handbol Igualada s’han pogut fer fotografies amb ell i demanar-li autògrafs.

Ja estem esperant a participar a la pròxima trobada!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies