Cròniques dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
HANDBOL POBLENOU B – 29 / FINQUES ARGENT CHI – 22

“MAL PARTIT DE L’IGUALADA” 

Partit que es va jugar el passat diumenge a una hora gens habitual dins la categoria de primera catalana. El començament del partit va ser molt igualat, al minut 5 l’empat de 1 a 1 demostrava que totes dues defenses funcionaven bé i s’estaven agafant el pols però a partir d’aquest moment el Handbol Poblenou va començar a agafar el ritme i ha dominar l’encontre, l’Igualada però no els deixava marxar en el marcador amb unes diferències màximes en aquests primers minuts de 2 a 3 gols, anava mantenint el partit amb possibilitats d’ atrapar al Poblenou  en el marcador,  però es va arribar al final del primer temps amb un 14 a 10 que en principi no era preocupant, ja que l’Igualada acostuma quasi sempre a fer unes segones parts més bones que la primera. 

En la represa el barcelonins van continuar dominant el partit i ampliant les diferències amb l’Igualada que tot i que lluitava molt no aconseguia entrar en el joc del Poblenou, a mes les decisions arbitrals tampoc acompanyaven als igualadins i el Poblenou anava avançant-se en el marcador amb l’ impotència dels jugadors igualadins que no podien aturar els atacs del Poblenou i que a la seva porteria ho aturaven tot, en un canvi de sistema d’atac el Igualada va aconseguir per uns minuts apropar-se en el marcador  però aviat en Poblenou va ha tornar a distanciar-se i a la falta de 5 minuts el marcador reflectia una avantatge de 5 gols pels de Barcelona que ja va estar impossible de superar als igualadins, acabant el partit amb un clar 29 a 22 que reflectia la superioritat de l’equip del Poblenou.

Mal partit del Igualada que no ha estat al seu nivell habitual i que encara que les decisions arbitrals els han perjudicat no es excusa per perdre amb aquesta amplia diferència. Partit que servirà per enfortir el joc del Igualada i aprendre dels error comesos. La classificació dins la lliga es manté igual però no es pot deixar de lluitar per guanyar els propers partits. 

FITXA TÈCNICA :
Entrenador : Pol Cantero, ajudant Hilari Canales
Porteria: Martí Mendez (8 aturades), Bernat Bisbal (4 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (5), Max Segura, Esteban Lezama, Marc Espinagosa, Arnau Capitán (2), Josep Lluis Álvarez,  Sergi Garcia, Xavier Oliva, Jordi Grado (12), Marc Vilches, Roger Calzada (1), Mark Fresnedoso (2)

 

– SÈNIOR FEMENÍ
POLINYÀ – 17 / SERVISIMÓ CHI – 22

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies