Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
HANDBOL POBLENOU B – 29 / FINQUES ARGENT CHI – 22

“MAL PARTIT DE L’IGUALADA” 

Partit que es va jugar el passat diumenge a una hora gens habitual dins la categoria de primera catalana. El començament del partit va ser molt igualat, al minut 5 l’empat de 1 a 1 demostrava que totes dues defenses funcionaven bé i s’estaven agafant el pols però a partir d’aquest moment el Handbol Poblenou va començar a agafar el ritme i ha dominar l’encontre, l’Igualada però no els deixava marxar en el marcador amb unes diferències màximes en aquests primers minuts de 2 a 3 gols, anava mantenint el partit amb possibilitats d’ atrapar al Poblenou  en el marcador,  però es va arribar al final del primer temps amb un 14 a 10 que en principi no era preocupant, ja que l’Igualada acostuma quasi sempre a fer unes segones parts més bones que la primera. 

En la represa el barcelonins van continuar dominant el partit i ampliant les diferències amb l’Igualada que tot i que lluitava molt no aconseguia entrar en el joc del Poblenou, a mes les decisions arbitrals tampoc acompanyaven als igualadins i el Poblenou anava avançant-se en el marcador amb l’ impotència dels jugadors igualadins que no podien aturar els atacs del Poblenou i que a la seva porteria ho aturaven tot, en un canvi de sistema d’atac el Igualada va aconseguir per uns minuts apropar-se en el marcador  però aviat en Poblenou va ha tornar a distanciar-se i a la falta de 5 minuts el marcador reflectia una avantatge de 5 gols pels de Barcelona que ja va estar impossible de superar als igualadins, acabant el partit amb un clar 29 a 22 que reflectia la superioritat de l’equip del Poblenou.

Mal partit del Igualada que no ha estat al seu nivell habitual i que encara que les decisions arbitrals els han perjudicat no es excusa per perdre amb aquesta amplia diferència. Partit que servirà per enfortir el joc del Igualada i aprendre dels error comesos. La classificació dins la lliga es manté igual però no es pot deixar de lluitar per guanyar els propers partits. 

FITXA TÈCNICA :
Entrenador : Pol Cantero, ajudant Hilari Canales
Porteria: Martí Mendez (8 aturades), Bernat Bisbal (4 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (5), Max Segura, Esteban Lezama, Marc Espinagosa, Arnau Capitán (2), Josep Lluis Álvarez,  Sergi Garcia, Xavier Oliva, Jordi Grado (12), Marc Vilches, Roger Calzada (1), Mark Fresnedoso (2)

 

– SÈNIOR FEMENÍ
POLINYÀ – 17 / SERVISIMÓ CHI – 22

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *