Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Juvenil Masculí i Femení

– JUVENIL MASCULÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 30 / CASTELLDEFELS – 27


– JUVENIL FEMENÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 32 / HANDBOL MARTORELL – 26

Aquest diumenge hem pogut veure un partit molt emocionant i intens de les nostres juvenils, contra un rival, Martorell, que no ha posat les coses fàcils.
El partit no ha començat gaire bé per l’ equip Autoescola Palllars CHI, els hi ha costat entrar el partit, no han estat gaire centrades en defensa, on deixàvem ,molts forats que aprofitaven l’equip rival, amb un joc molt directe que no sabíem aturar.

En atac no estàvem gaire encertats, ja que un altre cop ens costava atacar una defensa de 6*0.
Així durant tota la primera part hem anat a remolc en el marcador, sempre a dos o quatre gols per sota, fins arribar a una màxima de sis gols, resultat que hem arribar a la mitja part de 12 – 18.

La segona part, semblava que començava com havíem acabat la primera part, un altre cop sense una idea clara de com atacar la defensa de 6 i amb pèrdues de pilotes i una falta d’ intensitat en defensa. Però en el minut 5 ha canviat tot, hem aconseguit fer dos gols seguits, amb una exclusió de dos minuts del equipo rival, que a provocat que les nostres jugadores ens vinguessin a dalt, i creguessin en la remuntada, i poc a poc, gol a gol, anaven retallant la diferencia fins arribar el minut 20, on el marcador reflexava un  23 – 23 un empat que semblava impossible veien el joc de la primera part. Ara tocava rematar la feina, i ho han aconseguit. Han fet un parcial de 8 a 1 en els vuits minuts següents i han deixat sentenciat el partit.

El resultat final ha sigut de 32 – 26, un resultat que ens dona anims i ens torna el camí de la victòria.

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Xénia Mendez, Alba Camañez, Martona Segura, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon; i la lesionada Martina Morales.
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *