Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Masculí A i B

– INFANTIL MASCULÍ A
ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 39 / OAR GRACIA – 44

Aquest dissabte hem tornat a veure un partit dels nostres infantils amb dues cares.

Una primera part que la defensa i l’atac estaven a un nivell alt, i una segona en que aquest nivell ha tornat a baixar en els 10 primers minuts.

El partit va començar molt igualats sense un clar dominador en el joc, amb molts atacs ràpids i un encert de cara a porteria que provocava el delit del públic.

Així la primera part el marcador reflectia  un ajustat  22 – 23.

Llavors ha començat la segona part, però un cop més, semblava que només havia començat pel equip rival, perquè els nostres jugador, ha perdut l’ intensitat en defensa, i la col·locació, i amb tres pilotes perdudes en atac, ha provocat que l’Oar marxes en el marcador amb una diferencia de 5 gols, que s’ha fet impossible de remuntar per part del equip Acadèmia Igualada, que anímicament s’han afeblit, i no trobaven la manera de contrarestar el joc de l’Oar CH, molt més intens.

El marcador final ha sigut de 39 – 44.

L’equip ha de continuar treballant, millorant les sortides després dels descans i la intensitat en defensa, així com les pèrdues de pilotes.

FITXA TÈCNICA:

Jugadors: Guillem Cabre, Jan Mateo, Alex Arribas, Damia Pou, Anton Aguilera, Raul Marin, Jordi Morales,Adrià Nogales, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona, Marc Velez; i el lesionat Sito Menacho.

Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

 

– INFANTIL MASCULÍ B
MATARÓ – 13 / ACADÈMIA IGUALDA CHI B – 20

“APOTEÒSICA VICTÒRIA”

Aquest dissabte 8 de febrer de 2020, es va disputar a Mataró un gran partit d’handbol entre l’equip local del Joventut Handbol Mataró Negre (Infantil B) i l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B, en el Pavelló mataroní de Maria Teresa Roca i Vallmajor, en el qual l’equip visitant igualadí, jugant el millor partit de la temporada, va guanyar amb rotunditat als jugadors locals del Mataró B per 13 a 20 gols.

FITXA TÈCNICA:

Jugadors: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia (porters), Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, Roger Enrich Baya, i Martí Aguilera Gabarró

Entrenadors: Pol Calvet Porta i Edgar Marí Esclusa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *