Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A
SALLE MONTCADA – 20 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 25


– INFANTIL FEMENÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 16 / HANDBOL ST.LLORENÇ-ST.FELIU – 19
“Com un LP de l’època, dues cares”

Cara A: Primera part. Partit lent, però amb intensitat defensiva del CHI. Les noies de Sant Feliu, no podien desfer la teranyina defensiva de l’Igualada.

El primer gol del partit ha estat del CHI al minut 4, L’empat ha arribat un minut més tard. Partit ben defensat, i poques ocasions de gols. Tres minuts més tard, les del CHI, han fet el segon gol. L’empat ha arribat tot seguit, Han hagut de passar quatre minuts per desllorigar aquest empat, i ha estat un gol de contra atac igualadí. El CHi ha agafat embranzida i un minut després fa el quart gol, i tot seguit el cinquè. La bona defensa,i atacs amb seny, ha posat el marcador 6-3 al minut 17. Fins al minut 21 ha seguit així i les visitants han pogut trencar el partit, reacció igualadina, fent el vuitè gol. Era el minut 22, nervis, impressions, passades mal executades. El Sant Llorenç ha estat a l’aguait i s’ha acostat molt al marcador. Sembla com si el CHI hagués baixat el peu de l’accelerador, i el Sant Llorenç ho ha aprofitat, tancant la primera part amb un marcador ajustat de 8 – 7.

Cara B: Segona part. Les tornes han canviat. Les noies del CHI han sortit desubicades, i amb excessives pilotes perdudes. Passades fora de lloc, nervis a flor de pell, impotència.

Sabien que ho podien fer millor, però sabien com executar-ho. La brúixola ha perdut el nord. Tot això ha estat reflectit en el camp. El primer gol ha estat de les visitants, 8 a 8 en menys de dos minuts de partit. Reacció igualadina i trenquen l’empat, i tot seguit es posen dos gols per a sobre. Semblava que tot estava sota control, però ja es llegeix poca coordinació dins el camp. El Sant Llorenç ha fet tres gols consecutius i empata el partit, 11 a 11. Tot seguit i per primer cop, les noies del Sant Feliu, s’han posat per davant en el marcador. Reacció del CHI. Alternança en el marcador, ara tu, ara jo, però en aquest impàs, passat el minut 15, les del Baix Llobregat s’han tornat a posar per davant. La tònica de les Anoienques, era de nervis, males passades, poc control del joc. Al minut 18 l’Igualada perdia de dos. Tot era possible, però els nervis són mal aliats. Minut 21 i dos gols d’avantatge del Sant Llorenç. I tot està per fer, un minut més tard, gol de ràbia del CHI, però de res ha servit. Resultat final de 16 a 19, a favor de l’Handbol Sant Llorenç.

Aquest partit, jugat amb calma, amb control de la pilota, sense nervis, sense passades a l’espai, segurament, haguera tingut un altre resultat. Felicitar a l’equip guanyador.

Resultats a banda, cal saber gestionar emocions, els nervis, mirar i analitzar on i com fallem, per reaccionar, ser més valentes i fortes. Ser un equip de cap a peus, amb actitud positiva durant tot el partit, sigui al camp o a la banqueta, cal ser un equip, i podem, de veritat que podem. Res és impossible!! Ànims noies.

FITXA TÈCNICA:

Porteres: Júlia Torner i Berta Granado.

Camp: Jana Font, Marta Elvira, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana, Montse Aguilar, Miriam Muñoz, Helena Díaz, Sara Casanou, Carla Quiñones, i les nostres Alevines, Júlia Cònsul i Isabel Domenjo.

Staff: Enzo Visa.

Delegats: Iolanda Gandia i Rafel Díaz.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *