Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
OAR GRACIA – 38 / JORBA SOLÀ CHI A – 36
Emocionant partit”

Estem podent veure aquests darrers partits com el nivell de joc de la majoria d’equips és similar i com a conseqüència els partits discorren amb un marcador molt ajustat i amb una resolució que depen de moments concrets del partit en que algun factor fa que el resultat sigui favorable a un dels dos equips.

En aquesta ocasió va començar el partit amb una intensitat alta per part de l’equip igualadí tant en defensa com en atac que el va posar per davant. Després va ser a l’inversa i va ser l’OAR qui va agafar el relleu. L’equip va reaccionar i a la mitja part s’arribava amb un avantatge de dos gols a favor dels igualadins.

La segona part, tot i mantenir-se l’emoció de la primera, tant a nivell defensiu com de llançaments amb finalització en gol va haver-hi moments en que es va baixar la intensitat de manera que tot i la reacció final, el resultat es va decantar a favor de l’OAR.

S’ha de felicitar l’equip perquè vam poder disfrutar de molt bones jugades i de molt bon handbol.

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Aitor Doncel, Àlex Pajuelo, Aniol Gumà, Hugo Cazorla, Jan López, Jan Tardà, Jaume Magaña, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Cirera,  Raúl Cáceres, Roger Trull, Santi Cuevas.
Entrenador: Nil Subirana

 

– CADET MASCULÍ B
JORBA SOLÀ CHI B – 35 / GAVÀ – 44
Aquest dissabte tot va anar bé, menys el resultat! 

A priori pot semblar que la diferencia de gols sigui determinant, però ni molt menys és el reflexe del joc que van poder veure al nou pavelló d’Igualada. Els nois del Cadet B, s’enfrontaven al líder del grup, l’equip A del Gavà, i els hi van planta cara i de quina manera!

En alguns moments de la primera part anaven per davant del marcador, amb gols i jugades espectaculars, que feien desesperar al contrari i als seus entrenadors, i això ho van aconseguir sortint amb energia i amb la moral molt alta. Arriaàvem al descans amb una diferencia negativa de tres gols, fruit d’algun desajust esporàdic.

Els cinc primers minuts de la segona part, van començar molt malament per l’Igualada, que va encaixar sis gols consecutius, però un temps demanat per part dels tècnics de l’equip local va ser determinant per tornar a posar el jugadors al partit; a partir d’aquell moment, van fer un parcial de 6 a 0, i el seu joc va ser encara més espectacular, grans parades per part del nostre porter i una defensa molt treballada, van fer disfrutar el públic igualadí i neguitejar al contrari que veía que el partit de li estaba a punt d’escapar, Finalment, la diferencia  de tres gols que van aconseguir remuntar i mantenir durant tota la segona part, es va ampliar en els últims dos minuts de joc, però ens va deixar a tots un bon regust, pel joc i l’esperit de lluita dels nois. Aquest és el camí! orgull d’èquip! 

FITXA TÈCNICA:
Jugadors: Pol Alonso, Ferran García, Guerau LLansana, Jaume Magaña, Xavier Malpartida, Ot Palmés, Oriol Pou, Arnau Vargas. Roger Trull, Oriol Cirera i Aniol Gumà
Porter: Aitor Doncel i Jan Tardà
Entrenadors: Agustín Vázquez i Jana Elvira
Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *