Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica de l’equip Cadet Femení

– CADET FEMENÍ
LES FRANQUESES – 34 / AIXAM CHI – 30

Segon partit consecutiu fora de casa i davant d’un dels principals preferits per arribar a la final a quatre.
En general ha estat un partit ben jugat per part de les nostres jugadores, lluitant fins al final i amb opcions de victòria fins a l’últim moment. Llàstima dels darrers deu minuts de la primera part, fins aquell moment el nostre equip va anar per davant al marcador, però de sobte les noies van començar a enllaçar una errada amb un altre davant de la perplexitat dels pares, que no enteníem aquell despropòsit final. Aquell decalatge va resultar una hipoteca impossible de pagar, i tot i que el parcial de la segona part ens va ser favorable no vam arribar a temps per remuntar i guanyar el partit. La meva sensació va ser que les nostres jugadores tenen el mateix potencial, o inclús millor, que Les Franqueses.

Haurem de jugar al màxim nivell a Les Comes per aconseguir guanyar i recuperar el gol average, però estic convençut que tenim possibilitats d’aconseguir-ho. De nou se’ns ha quedat un regust agredolç, com el partit enfront l’Ascò, però és cert que aquell no es va guanyar per mala sort i en canvi aquest no em sabut fer-ho, ens ha faltat jugar els seixanta minuts a la mateixa intensitat, sense buits tant evidents i perllongats, perquè això davant d’un equip complert com el d’avui té un preu molt alt. Avui també ens ha penalitzat la manca de banqueta, en partits d’aquesta dificultat el cansament es fa més evident i acaba per ser decisiu. Tot i així mantenim les possibilitats i l’esperança d’aconseguir l’objectiu final.

Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈCNICA:
Jugadores: Júlia Ars, Júlia Lladó, Aroa, Aina, Ainara, Melat, Amelie, Rebecca, Erika i Núria
Entrenador/a: Angel
Delegats: Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *