Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ
CE HANDBOL BCN SANTS «A» – 29 / FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 24 

PARTIT MOLT LLUITAT PER L’IGUALADA  PERÒ PERDUT 

Partit en el que l’Igualada s’enfrontava a un dels 3 primers equips de la lliga i era complicat ja d’entrada. En el començament del encontre l’Igualada ha començat molt fort i al minut 5 anava pel davant amb 2 gols d’avantatge (2 a 4), però a partir d’aquest minut el BCN Sants ja s’ha començat a posar pel davant en el marcador i no ho ha deixat, arribant al minut 30 de la primera part amb un clar 18 a 14 i a l’Igualada li costava molt aguantar el ritme del BCN Sants. 

En la represa l’Igualada ha lluitat molt i ha reduït quelcom la diferència però el  BCN Sants no ha deixat mai d’anar amb avantatge en el marcador, amb un bon joc dels extrems i amb llançaments molt efectius des de el 9 metres al Igualada li ha estat impossible de contenir-los. Al final del partit el marcador reflectia un 29 a 24 just pel que s’havia vist a la pista. 

Partit molt lluitat pels jugadors igualadins però que no han pogut amb la superioritat del joc del BCN Sants, tant en atac com en defensa, el BCN Sants ha estat intractable aquest cop per l’Igualada. 

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Pol Cantero,  Ajudant : Hilari Canales
Porters:  Martí Mendez (3 aturades), Bernat Bisbal (8 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (4), Marc Vilches (1), Arnau Capitán (3), Jordi Grado (7), Mark Fresnedoso (2), Roger Calzada (3), Marc Espinagosa (1), Xavi Oliva, Josep Lluis Álvarez, Max Segura (1), Sergi Garcia (2), Joel Bretones. 

 

– SÈNIOR FEMENÍ
HANDBOL ST. FOST – 20 / SERVISIMÓ CHI – 29

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *