Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Juvenil Masculí i Femení

– JUVENIL MASCULÍ
HANDBOL ESPLUGUES 31     AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA   28

Partit, encatllat on vàrem començar molt bé, amb moltes ganes i esforç, però que vam llençar en un minut i 13 segons un parcial de 4 – 0, que només el rival va aguantar la segona meitat i que és molt difícil de remuntar en aquestes categories.

Falta de concentració, sacrifici, motivació i lluita en alguns nois i tot s’encomana fins i tot al cos tècnic, no podem llençar partits d´aquesta manera.
S’ha de lluitar, cridar i rebentar-ho tot fins al últim segon del partit, així es l’única manera de tirar endavant l’equip.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: David, Lalo / Staff tècnic: Dani Leon
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari,  Agustín Vázquez ,Lluc Farres, Gil Farres, Isaac Castro, Marc Muntaner i Bernat Bisbal


– JUVENIL FEMENÍ
OARS SABADELL CH – 35 / AUTOESCOLA PALLARS CHI JUVENIL FEMENÍ – 26

Aquest diumenge el juvenil femení va jugar un partit molt important, ja que en el cas de victòria, s’haguessin posar líders i podien haver augmentat la distància amb el cinquè classificat, per poder estar entre els quatre primers al final d’aquesta fase.

Ha estat un partit molt fluix en defensa, només han aguantat els primers 15 minuts, amb un marcador de 10-10, on encara veiem intensitat i ajudes per contrarestar el joc ràpid i directe de l’equip rival.

En atac estàvem força encertats, trobant forats amb la defensa de 6 que feien l’Oars, jugant amb els nostres  extrems.

Però va ser a partir del minut 16, que les nostres jugadores van començar a perdre pilotes en atac i a descol·locar-se en defensa i l’Oars va aprofitar per començar a dominar en el joc i en marcador. Vam arribar el descans amb un 17-14.

El partit encara no estava perdut, quedava tota la segona part per remuntar, perquè el nostre equip sap jugar molt bé, però avui no era el dia, van sortir igual que havien acabat la primera part, fent els mateixos errors en defensa i perdent moltes pilotes en atac. A més no va acabar de trobar la manera de trencar la defensa de 6 que feia l’Oars.

El partit va acabar amb una derrota inesperada i una oportunitat perduda per tenir el lideratge.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.
Jugadores: Martina Morales, Xènia Mendez, Alba Camañez, Martona Segura, Ari  Gonzalez, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Mireia Monleon. I les cadets Julia Ars, i Melat Olivé.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *