Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Masculí A i B

– INFANTIL MASCULÍ A
ACADÈMIA IGUALADA INFANTIL A CHI – 32 / GRANOLLERS CH – 33

Partit molt intens i igualat el que van jugar els nostres infantil contra el Granollers, que és va decidir en el últims segons.

El partit va començar molt igualat on cap dels dos equips  controlava  el joc, tot dos feien un defesa de 3*3, i això provocava un joc molt vistós on cada atac era sinònim de gol.
Així va ser gaire bé tota la primera part on els dos equips s’alternaven en el marcador amb un gol de diferència: ara dominava l’Igualada, ara dominava el Granollers. Però va ser en el minut 20 on l’equip Acadèmia Igualada CHI va guanyar avantatge en marcador gràcies a que amb una defensa més intensa va poder recuperar tres pilotes que va saber aprofitar per dominar el resultat amb tres gols de diferència i arribar el descans a 17-14.

Però un altre cop una mala sortida del descans, amb un parcial de 3 a 6 en els primers 5 minuts va provocar que els ànims dels nostres jugadors baixés i el ritme i l’intensitat que havíem vist a la primera part no el tornéssim a veure fins el minut 12 amb un marcador de 22 – 26. Va ser llavors quant els jugadors van tirar de ràbia i van voler capgirar el partit.

Aquest últims 13 minuts van ser uns dels millors de la temporada, vam poder veure una gran equip, amb molta intensitat en defensa i un atac molt ràpid, buscant els forats que provocaven en la defensa rival gràcies al moviment de pilota, i els ràpids contraatacs.

Vam arribar el últim minut amb la feina feta, havíem empatat el partit a 32, amb la possessió de pilota per l’equip del Granollers, llavors amb una jugada que l’àrbitre va interpretar com a penàlti (molt dubtós) a favor del Granollers, va decantar el partit, 32-33.

Ha sigut un gran partit del nostre equip, llàstima de la represa de la segona part, que van sortir molt adormits, és una cosa que han de treballar per a que no torni a passar.
Ànims!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.
Jugadors: Jan Mateo, Guillem Cabré, Adriá Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Marc Velez, Jan Riba, Alex Arribas, Jan Parramona, Quim Amich / Lesionats: Raul Marin, Sito Menacho i Damià Pou.

 

– INFANTIL MASCULÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 15 / HANDBOL SANT BOI – 27

Aquest dissabte 1 de febrer de 2020, a les 13:00 hores, a les Pistes Poliesportives de “Les Comes”, l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B va caure clarament davant de l’equip visitant de l’Handbol Cooperativa Sant Boi B, per 15 a 27 gols.

Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B van jugar: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia com a porters i, com a jugadors de camp: Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Roger Enrich Baya, i Martí Aguilera Gabarró, ben dirigits pels entrenadors Pol Calvet Porta i Edgar Marí Esclusa. Els pares delegats van ser novament la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. No van poder jugar Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, i Biel Noguera Díaz (que ha deixat l’equip).

L’àrbitre del partit, el Sr. Álvaro Mora Domínguez, va ser molt correcte i no va influir en el resultat final del marcador. I les dues aficions, animant esportivament als seus respectius jugadors, van ser, en tot moment, correctes i educades. Desitgem als jugadors de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B el millor dels encerts el proper cap de setmana en la visita a la pista del Mataró B. Força Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *