Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
LA ROCA A – 38 / JORBA SOLÀ CHI A – 19


– CADET MASCULÍ B
CH ESPLUGUES – 44 / JORBA SOLÀ CADET MASCULI B CHI – 32

“DERROTA JUSTA DEL CADET MASCULÍ B”

Hi ha dies que explicar com ha transcorregut un partit es fa difícil. Però aquest dissabte a la pista del CH Esplugues la història s’explica d’una forma clara, l’equip local no va donar possibilitats als cadets B del JORBA SOLÀ CHI.

Es pot explicar de moltes maneres, que tot i tirar un munt de vegades a porta, o l’elecció de tir o de jugada no semblava ser la més correcte, o les forces van anar fent la seva feina i al final la falta de recanvis a la banqueta, va passar factura. Però el resultat al final de la primera part (23-13) i el marcador final (44-32) ho diuen tot.
Es va provar de corregir el joc en els dos temps per part de l’entrenador però no es va aconseguir la millora esperada, I en el conjunt local les coses funcionaven en forma completament contrària. Cada vegada estaven més còmodes amb el partit i el marcador acompanyava.

Va ser un partit estrany també per la part arbitral, tot i el partit va ser molt correcte, no hi va haver cap cartolina groga i cap exclusió de dos minuts. Cosa que contrasta amb els dos penals en contra dels anoiencs i la falta d’ells a favor, que fan pensar que potser no va ser el millor dia del jutge que teníem.

En qualsevol cas, no va ser excusa, i es va patir una derrota clara i cal mirar endavant per fer que el tir a porta i les jugades especialment en atac, tinguin mes consistència i millorin els ànims dels jugadors del JORBA SOLÀ CHIGUALADA. També cal dir que per moments la defensa va poder contenir l’atac local i es van apropar a un sol gol en el marcador, tot a la primera part, però va ser una millora puntual que pot fer pensar en el camí a seguir en les properes jornades.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Agustín Vázquez, Jana Elvira.
Delegat: Paco Alonso
Jugadors: Jaume Magaña, Roger Trull, Ferran García, Pol Alonso, Guerau Llansana, Xabier Malpartida, Arnau Vargas, Ot palmés, Aniol Gumà / Porter: Jan Tardá.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *