Cròniques dels equips Cadet Masculí A i B

– CADET MASCULÍ A
LA ROCA A – 38 / JORBA SOLÀ CHI A – 19


– CADET MASCULÍ B
CH ESPLUGUES – 44 / JORBA SOLÀ CADET MASCULI B CHI – 32

“DERROTA JUSTA DEL CADET MASCULÍ B”

Hi ha dies que explicar com ha transcorregut un partit es fa difícil. Però aquest dissabte a la pista del CH Esplugues la història s’explica d’una forma clara, l’equip local no va donar possibilitats als cadets B del JORBA SOLÀ CHI.

Es pot explicar de moltes maneres, que tot i tirar un munt de vegades a porta, o l’elecció de tir o de jugada no semblava ser la més correcte, o les forces van anar fent la seva feina i al final la falta de recanvis a la banqueta, va passar factura. Però el resultat al final de la primera part (23-13) i el marcador final (44-32) ho diuen tot.
Es va provar de corregir el joc en els dos temps per part de l’entrenador però no es va aconseguir la millora esperada, I en el conjunt local les coses funcionaven en forma completament contrària. Cada vegada estaven més còmodes amb el partit i el marcador acompanyava.

Va ser un partit estrany també per la part arbitral, tot i el partit va ser molt correcte, no hi va haver cap cartolina groga i cap exclusió de dos minuts. Cosa que contrasta amb els dos penals en contra dels anoiencs i la falta d’ells a favor, que fan pensar que potser no va ser el millor dia del jutge que teníem.

En qualsevol cas, no va ser excusa, i es va patir una derrota clara i cal mirar endavant per fer que el tir a porta i les jugades especialment en atac, tinguin mes consistència i millorin els ànims dels jugadors del JORBA SOLÀ CHIGUALADA. També cal dir que per moments la defensa va poder contenir l’atac local i es van apropar a un sol gol en el marcador, tot a la primera part, però va ser una millora puntual que pot fer pensar en el camí a seguir en les properes jornades.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Agustín Vázquez, Jana Elvira.
Delegat: Paco Alonso
Jugadors: Jaume Magaña, Roger Trull, Ferran García, Pol Alonso, Guerau Llansana, Xabier Malpartida, Arnau Vargas, Ot palmés, Aniol Gumà / Porter: Jan Tardá.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies