Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Sènior Masculí i Femení

– SÈNIOR MASCULÍ

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 28 / HANDBOL SANT CUGAT B – 29 

BON PARTIT DE L’IGUALADA SENSE FRUITS
L’Handbol Igualada s’ha enfrontat aquest diumenge passat al Handbol Sant Cugat, primer classificat actualment a la lliga, ja es preveia un partit complicat davant d’un equip que, ara per ara, és el millor de la categoria però l’Igualada també es troba en un bon moment en la competició i el poder guanyar aquest partit era factible per l’equip anoienc. 

Al començament del partit l’Igualada ha sortit molt fort i els primers minuts el marcador reflectia un avantatge de l’Igualada molt clar i fins al minut 20 el conjunt igualadí ha dominat a la pista amb autoritat. Ha estat a partir del minut 25 que el conjunt vallesà ha pogut despenjar-se quelcom del Igualada i ha pogut arribar a superar al rival arribant al minut 30 amb un 10 a 13 al seu favor. 

A la represa, l’Igualada ha continuat amb el seu joc d’atac i aconseguia novament igualar el marcador i posar-se pel davant, a partir d’aquí, el marcador reflectia una igualtat total, amb empats i amb avantatges mínimes d’un i altre equip. I així fins arribar als últims minuts que han estat d’infart ja que no es veia clar com acabaria el partit, podia haver acabat en un empat que hauria estat just pels dos equips perquè tots dos es mereixien guanyar, però per una decisió arbitral en l’últim minut, el partit se l’ha emportat el Sant Cugat.  Final 28 a 29. 

Molt bon partit vist avui a Les Comes, el jugadors ho han donat tot i més, i l’Igualada ha demostrat un cop més que el seu joc està al nivell dels millors equips de la categoria. Encara queden setze partits per jugar i si l’Igualada manté aquest nivell de joc pot aconseguir molt mes en la classificació. 

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Pol Cantero / Ajudant : Hilari Canales
Porters:  Martí Mendez (10 aturades) Bernat Bisbal (4 aturades)
Jugadors: Oscar Visa (2), Marc Vilches,Esteban Lezama (1), Roger Calzada (2), Jordi Grado (13), Arnau Capitán (4), Mark Fresnedoso (3), Dani Font (1), Marc Espinagosa (1), Xavi Oliva, Joel Bretones, Max Segura, Sergi Garcia (1) i David Cubí. 

 

– SÈNIOR FEMENÍ

SERVISIMÓ CHI – 17 / BM PAU CASALS – 28

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *