Cròniques dels equips Juvenil Masculí i Femení

– JUVENIL MASCULÍ

AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA 25 – ST. LLORENÇ 25

Bon partit dels nois, davant un rival ja conegut de totes les temporades anteriors, i sempre molt lluitador i complicat. Molt igualat, en totes les fases, primers minuts de bons atacs i ens costava defensar pivot, molt millor la segona part, més solucions, molt regulars i molt bé en la porteria un altre cop, molt bona actitud d´alguns nois, super motivats, molt concentrats i treballadors.

Punt i a part, les exclusions estúpides, en moments crítics, innecessàries i inexplicables en Juvenils, 8 exclusions, són 16 minuts, amb 5 jugadors a pista, molta factura per poder aguantar el partit i resultats.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: David i Lalo
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Sergi Noguera, Dimas Fruitós Bernat Bisbal, Isaac Castro i Guillem Nuñez

 

– JUVENIL FEMENÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI 19 – 18 CH RÀPID CORNELLÀ

El juvenil femení ha jugat aquest diumenge un partit molt estrany, ja que va començar amb un joc molt demolidor, i a mida que anaven passant els minuts ha deixat que l’equip rival estigués a punt de guanyar aquest partit.

El partit va començar molt bé per l’equip Igualadí, amb una defensa molt intensa i bén posicionada, que evitava els atacs rivals, amb moltes pilotes recuperades que provocaven molts contraatacs per part del nostre equip, a més, els atacs de les nostres jugadores, estaven bén elaborats amb jugades i joc amb els extrems.

Així el final de la primera part el marcador era d’un clar 11 – 4.

La segona part ha estat diferent, ja sigui perquè les nostres jugadores s’ha relaxat pel bon joc de la primera, ja sigui pel marcador tant a favor, que han començat a fallar en els llançaments, a perdre pilotes fàcils en atacs, i  baixar la intensitat en defensa.
Tot això a fet que el Cornellà retallés en el marcador, fins a posar-se a un gol, 17 – 16, al minut 25.
En aquest moment, ha semblat que l’equip tornava a trobar el joc que havia fet a la primera part, i han tornat a marxar en el marcador de tres gols, 19 – 16, però un altre cop amb dues pilotes perdudes en atac ha deixat que el Cornellà s’apropés un altre cop a un gol, 19 – 18 a falta d’un minut.
Aquest últim minut ha sigut etern, on cap dels dos equips ha aprofitat la seva possessió de pilota per marcar.

El partit ha acabat 19 – 18, amb la sensació de que no poden baixar la intensitat en cap moment, ja que qualsevol equip pot donar-te un sorpresa desagradable.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura
Jugadores: Martina Morales, Martona Segura, Alba Camañez, Marta Vargas, Elia Dueñas, Marta Lopez,  Duna Marchante, Karen Garcia, Carla Carbo, Ari Gonzalez, i la cadet Julia Ars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies