Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Juvenil Masculí i Femení

– JUVENIL MASCULÍ

AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA 25 – ST. LLORENÇ 25

Bon partit dels nois, davant un rival ja conegut de totes les temporades anteriors, i sempre molt lluitador i complicat. Molt igualat, en totes les fases, primers minuts de bons atacs i ens costava defensar pivot, molt millor la segona part, més solucions, molt regulars i molt bé en la porteria un altre cop, molt bona actitud d´alguns nois, super motivats, molt concentrats i treballadors.

Punt i a part, les exclusions estúpides, en moments crítics, innecessàries i inexplicables en Juvenils, 8 exclusions, són 16 minuts, amb 5 jugadors a pista, molta factura per poder aguantar el partit i resultats.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: David i Lalo
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Sergi Noguera, Dimas Fruitós Bernat Bisbal, Isaac Castro i Guillem Nuñez

 

– JUVENIL FEMENÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI 19 – 18 CH RÀPID CORNELLÀ

El juvenil femení ha jugat aquest diumenge un partit molt estrany, ja que va començar amb un joc molt demolidor, i a mida que anaven passant els minuts ha deixat que l’equip rival estigués a punt de guanyar aquest partit.

El partit va començar molt bé per l’equip Igualadí, amb una defensa molt intensa i bén posicionada, que evitava els atacs rivals, amb moltes pilotes recuperades que provocaven molts contraatacs per part del nostre equip, a més, els atacs de les nostres jugadores, estaven bén elaborats amb jugades i joc amb els extrems.

Així el final de la primera part el marcador era d’un clar 11 – 4.

La segona part ha estat diferent, ja sigui perquè les nostres jugadores s’ha relaxat pel bon joc de la primera, ja sigui pel marcador tant a favor, que han començat a fallar en els llançaments, a perdre pilotes fàcils en atacs, i  baixar la intensitat en defensa.
Tot això a fet que el Cornellà retallés en el marcador, fins a posar-se a un gol, 17 – 16, al minut 25.
En aquest moment, ha semblat que l’equip tornava a trobar el joc que havia fet a la primera part, i han tornat a marxar en el marcador de tres gols, 19 – 16, però un altre cop amb dues pilotes perdudes en atac ha deixat que el Cornellà s’apropés un altre cop a un gol, 19 – 18 a falta d’un minut.
Aquest últim minut ha sigut etern, on cap dels dos equips ha aprofitat la seva possessió de pilota per marcar.

El partit ha acabat 19 – 18, amb la sensació de que no poden baixar la intensitat en cap moment, ja que qualsevol equip pot donar-te un sorpresa desagradable.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura
Jugadores: Martina Morales, Martona Segura, Alba Camañez, Marta Vargas, Elia Dueñas, Marta Lopez,  Duna Marchante, Karen Garcia, Carla Carbo, Ari Gonzalez, i la cadet Julia Ars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *