Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Masculí A i B

– INFANTIL MASCULÍ A
PAU CASALS CH 31 – 26  ACADEMIA IGUALADA CHI A

Aquest diumenge l’Infantil masculí A, ha jugat el tercer partit d’ aquesta segona fase. Un partit de cara i creu. Una primera part de “cara” en que l’equip ha fet un gran joc, i una segona part de “ creu” en que no ha sortit res.

L’equip Acadèmia Igualada ha començat molt bé, amb una defensa intensa i bén col·locada el camp, que evitava gran part dels atacs del equip rival.
I un joc en atac, que aprofitaven els moviments de tot l’equip, per jugar amb els extrem, i buscar els forats en la defensa rival, per fer llançaments còmodes. Amb tot aquest panorama, el nostre equip, anava tota l’ estona per davant en el marcador amb molta comoditat, sense patir pel resultat. Així la primera part acabat amb el marcador de 11 – 17.

La segona part ha sigut tot el contrari de la primera, hem vist un equip enfonsat anímicament en el moment en que el rival a començat a remuntar en el marcador.
En defensa, han baixat l’ intensitat que havien mostrat en la primera part, i en atac no sabien que fer, per falta de moviments dels jugadors, i per que la defensa rival ha pujat molt l’ intensitat molt el límit del reglament, fins i tot de vegades fora d’ aquest límit.
Poc a poc el Pau Casals CH ha anat retallant en el marcador, i en el minut 13, ens han empatat.  El nostre equip ha intentat parar aquesta remuntada, tornant a posar-se per davant per un gol, però anímicament no estaven concentrats, a més a més  no estaven encertats de cara a porteria, i amb moltes pèrdues de pilotes que ha provocat que en els últims 10minuts, nomes fessin 3 gols.

El partit a acabat amb el resultat de 31 – 26, amb una segona part per oblidar.
Ens hem de quedar amb la bona imatge que hem donat en la primera part, i mantenir aquesta línia durant tot el partit.

FITXA TÈNICA:
Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.
Jugadora: Guillem Cabre, Jan Mateo, Alex Arribas, Adria Nogales, Raul Marin, Jordi Morales, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona.

 

– INFANTIL MASCULÍ B
CERDANYOLA – 22 / ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 20

Aquest diumenge 26 de gener de 2020, al matí, en el Pavelló d’Esports Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès, l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B ha millorat el seu joc i la seva actitud i empenta a la pista, especialment en la segona part, i ha anat de poc que no aconsegueix un millor resultat que no pas la derrota per la mínima renda de dos gols davant l’equip local del Cerdanyola (amb un marcador final de 22 a 20 gols a favor dels vallesans). El joc col·lectiu segueix millorant i l’afició igualadina està convençuda que els bons resultats no trigaran gaire a arribar.

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Pol Calvet Porta i Edgar Marí Esclusa.
Jugadors: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia (porters); Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, Roger Enrich Baya, i Martí Aguilera.
Delegats: Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *