Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A
HANDBOL PALAUTORDERA – 23 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 19

Desplaçament a Santa Maria de Palautordera el dissabte al matí amb intenció de seguir desenvolupant el bon joc mostrat fins ara. L’inici del partit no va ser massa encertat, el joc ràpid de l’equip de Santa Maria impedia desenvolupar la dinàmica de les jugadores igualadines. Les locals van agafar un petit avantatge de 3-4 gols des del primer quart del partit però malgrat que a la segona part l’equip igualadí es va acostar en el marcador no hi va haver prou força per assolir la remontada.

Resultat final 23 a 18 que tot i ser un resultat negatiu deixa bones sensacions al treball del nostre equip.

Destacar les aportacions de l’Emma Badia i la Naiara Luque en defensar la porteria degut a la baixa de la Julia. 

Pas a pas seguirem avançant!

FITXA TÈNICA:
Entrenadora: Olga Nuñez,
Jugadores: Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, , Marta Núncio, , Naiara Luque, , Ona Fuster. Emma Galan,. Vinyet Gumà, Tilda Farrés, Judit Lladó
Lesionadess: Ruth Lopez, Júlia Marin, Naroa Gonzalez

 

– INFANTIL FEMENÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 14 / H. VILANOVA DEL CAMÍ – 25

Progressem adequadament, i necessitem millorar.

Progressem adequadament, 1a part:
La primera part progressar adequadament, sens dubte. Una part on les noies de l’Acadèmia Igualada, van sortir concentrades, amb una gran defensa, amb la lliçó ben apresa, amb intensitat defensiva, un 3-3, van tapar totes les accions d’atac d’un Vilanova que va a totes. Un partir marcat per la manca d’encert de les noies de CHI, amb bona rotació, creant espais, però gens d’encert de cara a barraca. Tant concentrades en defensa, com desconcentrades en els passis, moltes pilotes perdudes, nervis. Al minut 16:42, el marcador que funcionava, reflectia un 6-6, un resultat que reflectia un partit net, però marcat per la concentració defensiva. Al final de la primera part, el Vilanova va estar per sobre del marcador, 8 a 11.

Necessitem millorar, 2a part:
Res a veure la 2a part amb la primera. Poca intensitat defensiva, nervis, poc encert atacant, tot i les múltiples arribades a la porta contrària, no vàrem finalitzar amb gol els nostres atacs, bé per l’encert de la seva portera, i per la manca de confiança dels nostres xuts. Tot plegat, va ser com un plat de llenties dens, a punt d’enganxar-se. Necessitem millorar en concentració, en creure’ns que podem, i va quedar demostrat a la primera part, que podem, El camí està marcat, i els daus són tirats, mireu el que avui és lent, serà ràpid demà…. com deia en Bob Dylan.

Resultat final de 14 a 25. Felicitar el Vilanova per al seu bon partit.

FITXA TÈCNICA:
Equip tècnic, Enzo Visa, i Sergi.
Porteres: Berta Granado i Miriam Farré.
Jugadores: Montse Aguilar, Jana Font, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Sara Casanou, Isona Llansana, Helena Díaz, Carla Quiñones, Miriam Muñoz, Núria Borrega i Miriam Farré, dues de les alevines que sempre ens ajuden.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *