Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels equips Cadet Masculins i Femení

– CADET MASCULÍ A
JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A CHI 36- AVANNUBO BM LA ROCA 1953 36

“El gat de Schrödinger o un bon partit amb incert final”

Salvant les distàncies, podríem dir que en el partit d’avui hi ha moments en que hem guanyat el partit, moments en que l’hem perdut i moments en que l’hem empatat.  El final ha coincidit amb un d’aquests moments d’empat.

Hem pogut veure un partit competit, amb molt bon nivell de joc per part dels dos equips.
La primera part s’ha decantat de part de La Roca amb les aturades del porter visitant com a fet diferencial i algunes pèrdues de pilota acabades en contraatac. Tot i això l’equip ha treballat en defensa i en atac, concentrat i mantenint-se en tot moment dins del partit.

La segona part ha suposat un canvi de tendència amb encerts en la finalització que han portat a reduir la diferència de dos gols del descans i a aconseguir una diferència a favor, en alguns moments, de dos gols. Finalment l’empat ha reaparegut en els últims moments.

La veritat és que hem pogut gaudir d’un bon partit, emocionant i ben gestionat. Felicitats i a seguir treballant!!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Nil Subirana i Marc Muntané
Jugadors: Aitor Doncel, Àlex Pajuelo, Hugo Cazorla, Jan López, Jan Tardà, Jaume Magaña, Noel Badia, Oriol Pou, Pol Solís, Raúl Cáceres, Roger Trull, Santi Cuevas i Xavier Malpartida. 

 

– CADET MASCULÍ B
JORBA SOLA CHI CADET M B 31- CE MARISTES RUBÍ GROC 33

La jornada de dissabte ens va deixar un mal regust de boca, ja que en principi aquest partit no s’havia de perdre, veniem d’una bona ratxa de joc i tal i com va començar el partit, amb molt bones jugades treballades tàcticment,excel.lents aturades  i grans gols, tot feia pensar que la ratxa continuaria. Durant la primer part, l’èquip igualadí va anar per davant en el marcador, aconseguint en alguns moments fins a quatre gols d’avantatge, però arribant al descans amb un empat a 15.

Va ser a la segona part, quan els nostres jugadors, molt desconcentrats van perdre vàries pilotes en passes molt mal executats i alguns descencerts de cara a portería van marcar la diferència. Defensivament es va fallar, ens van fer cinc o sis contraatacs que van pujar al marcador i el partit es va desquilibrar, decantant-se la balança cap l’èquip de fora de casa; tot i això s’ha de dir que es va lluitar fins a l’últim segon del marcador, per aconseguir que la diferència fos mínima.

Degut alguna baixa, volem agraïr alguns jugadors infantils ajuda a l’èquip.
Cal continuar treballant, i de valent!!!!

FITXA TÈCNICA:
Entrenadors: Agustín Vázquez i Jana Elvira
Jugadors: Pol Alonso, Ferran García, Guerau LLansana, Jaume Magaña, Xavier Malpartida, Ot Palmés, Oriol Pou, Arnau Vargas. Roger Trull, Adrià Nogales i Quim Amich.
Porter: Aitor Doncel
Delegats: Paco Alonso i Pilar Guardiola

 

– CADET FEMENÍ
C.H ASCÓ B – 31 / AIXAM CHI – 31

Llàstima, una falta directe amb el temps exhaurit ens ha impedit guanyar un partit que teníem a les nostres mans, el marcador reflexava uns llaminers 30 – 31 però la millor jugadora de l’equip contrari va encertar el llançament, aconseguint l’empat i fent esclatar la graderia local com si fos una victòria a la final de la ‘champions league’.

A nosaltres se’ns va quedar un regust agredolç, d’un costat l’empat a camp de l’Ascó és molt meritori, però per l’altre costat sap greu perquè hem estat molt i molt a prop, i amb una fase tant ajustada espero que no haguem de trobar a faltar aquests punts.

Ha estat un partit exigent que demanava tota la concentració i intensitat possibles a les nostres jugadores, i així ha sigut, donant el màxim des del primer minut fins al final. Només calia veure la cara de les nostres després de la falta final que ens prenia la victòria, en lloc de semblar tristes van marxar de la pista amb cares alegres, saben que abans d’iniciar-se el partit haguessin signat un resultat com aquest i que no tenien res a retreure’s perquè ho havien donat tot. En molt poques ocasions un equip femení ha aconseguit un resultat positiu en aquesta pista, i això les ha d’encoratjar i fer-les creure que són molt bones i que tenen totes les opcions d’arribar al somni del ‘Top-4’.

Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈNICA:
Jugadores : Júlia Ars, Júlia Lladó, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Carlota, Melat, Amelie, Rebecca, Erika i Núria
Entrenador/a: Angel
Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *