Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

SISENA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL SÈNIOR MASCULÍ

– SÈNIOR MASCULÍ

CH SANT ESTEVE SESROVIRES B – 29 / FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 35 

Molt bon partit el  del Handbol Igualada a Sant Esteve Sesrovires, el partit es preveia complicat perquè al Sant Esteve li era molt necessàri guanyar el partit,  ja que portava  3 partits seguits perduts i puntuar li suposava allunyar-se de les posicions de descens.
Per contra, a l’Igualada li convenia guanyar per mantenir-se en llocs intermitjos a la lliga i prop dels de l’ascens i també continuar amb la ratxa de 5 partits seguits guanyant.

Ja des del començament, l’Handbol Igualada ha anat imposant-se en l’encontre i no ha deixat mai d’anar per davant en el marcador, amb un atac molt ràpid i molt efectiu  no ha deixat respirar en cap moment al Sanes, així mateix la defensa i porteria han estat molt resolutives no deixant-se marcar en el atacs del Sanes.
Per tot això s’ha arribat al final de la primera part amb un resultat molt explicatiu del que s’estava veient a la pista: 11 a 18.

En la represa, la tònica del partit ha estat la mateixa i l’Igualada continuava ampliant la diferència en el marcador, al minut 15 d’aquesta segona part el resultat era de 18 a 29, onze gols que donaven una tranquil·litat important a l’Igualada, que a partir d’aquest minut ha baixat la seva intensitat en els atacs i això ha permès al Sanes acostar-se una mica en el marcador però que, tot i els esforços dels jugadors del Sanes, el resultat final ha estat de 29 a 35, sis gols de diferència que han estat més que suficients per emportar-se el partit l’Igualada.

Magnífic partit el del Handbol Igualada, que ha estat una demostració de l’evolució positiva que porta l’equip en aquesta lliga que va començar malament perdent varis partits consecutius i al que ha donat la volta amb sis partits guanyats ara consecutivament.

Un gran esforç del jugadors de Pol Cantero i de l’equip tècnic que està donant els seus fruits.

FITXA TÈCNICA : 
Entrenador: Pol Cantero / Ajudant: Hilari Canales
Porters : Martí Mendez (9 aturades) i Bernat Bisbal (12 aturades)
Pista: Oscar Visa (9),  Marc Vilches, Esteban Lezama, Roger Calzada (2), Jordi Grado (13), Arnau Capitán (2), Manel Muñoz, Mark Fresnedoso (2), Dani Fons (1), Marc Espinagosa (1), Xavier Oliva, Joel Bretones (1), Max Segura (1), Sergi Garcia (3).

 

– SÈNIOR FEMENÍ

ESPLUGUES – 28 / SERVISIMÓ CHI – 19

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *