Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A

ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 28 / SANT ESTEVE PALAUTORDERA – 13

 

– INFANTIL FEMENÍ B

BM. POLINYA – 10 / ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 12

El Capità Enciam deia: Els petits canvis són poderosos…

Cert, nou partit guanyat per les noies del CH Igualada. Segon consecutiu guanyat, però a base de perseverança, paciència, i actitud. Tot i que vàrem errar moltes passades, l’equip va saber lluitar, sobreposar-se a una defensa molt dura, incòmode, per acabar el partit amb un avantatge de dos gols. Capacitat de sacrifici, demostrant que són un conjunt unit, amb rotació de pilota i moviments tàctics que deixen entreveure el treball dels entrenadors: aquest és el camí.

El partit va ser dur, el primer gol del partit va ser per les noies del Polinyà al minut 4:54 tot seguit del segon gol al minut 5:27. L’Igualada va marcar el primer gol al minut 7:14, era el 2-1.

Això denota la intensitat defensiva dels equips. L’empat va arribar al minut 9:24. A partir d’aquí les visitants van obrir la llauna fins a arribar al 4-6 al final de la primera part.

A la segona part, l’Acadèmia Igualada va marxar al marcador amb uns 8 minuts de joc creatiu, creant espais i molt bones combinacions. Tot i això, les noies del Polinyà no van deixar de lluitar amb una defensa molt intensa, i es van posar a dos gols del Club Handbol Igualada.

Resultat final, a favor de les Igualadines 10 – 12.

Destaquen una pancarta sota el marcador on deia: jugar net és guanyar. Totalment d’acord.

Destacar la Berta, portera, gran partit amb moltes i molt bones aturades. Hand porters és un valor segur per formant porteres.

Els pals són nostres! Al final de la primera part vàrem llençar 6 xuts al pal i a la segona part dos més.

FITXA TÈCNICA
Entrenadors: Enzo Visa i Sergi Callejas
Portera: Berta Granado.
Jugadores: Jana Font, Marta Elvira, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana, Montse Aguilar, Helena Díaz, Sara Casanou, Carla Quiñones, Miriam Muñoz, Núria Borrega  i Miriam Farré, dues de les alevines que sempre ens ajuden molt, i volem que així segueixi. 

Júlia Torner, portera, no va poder jugar per problemes físics, però tot i això, va venir a animar al seu equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *