Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels Juvenils Masculí i Femení 18 i 19 de gener

– JUVENIL MASCULÍ

HANDBOL GARBI – 23 / AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA – 24

Millor partit de la temporada i de fa molt de temps, pista complicadíssima, on només guanyen els millors, amb només un canvi de nois. Tots es van posar a remar i a donar-ho tot, lluitant, corrent com mai i defensant i atacant, com feia molt de temps que no gaudíem tant.

Moments difícils, 2 exclusions en l’últim minut, i encara vam robar pilota i fer un gol espectacular, una bogeria, i per fi ho mereixíem: tenir una mica de sort.

Felicitats a tots i bona feina i gestió dels nois des de la banqueta. Punt i a part a la porteria, Lluc i Bernat ESPECTACULARS.

Moltes gràcies a les familiars pel suport a la grada i el desplaçament tan llarg. Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA
Entrenador: David
Jugadors: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Agustín Vázquez ,Lluc Farres, Gil Farres, Dimas Fruitós i Bernat Bisbal.

 

– JUVENIL FEMENÍ

CH MATARO – 23 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 26

Aquest dissabte l’equip Autoescola Pallars CHI va visitar la pista del primer classificat, un partit marcat en vermell per les nostres jugadores ja que volien guanyar el partit per intentar posar-se co-liders amb ells.

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips provant-se, i veien on podien fer mal a la defensa rival, aquí va ser on l’equip rival va trobar la manera d’entrar en la nostra defensa per la  falta d’intensitat de les nostres jugadores en certs moments de la primera part, tot i així, l’equip va aguantar en el marcador, evitant que la diferència de gols no fós molt gran.

En el minut 15 el resultat del partit era de empat a sis.

Va ser llavors quant vam veure el pitjors moments del nostre equip, la defensa no feia bé les cobertures, i els hi faltava intensitat per marcar les jugadores contràries.

En atac, no trobaven la manera d’entrar, no tenien moviment, no enllaçaven les jugades que tant bé va fer al partit anterior, i els llançaments eren molt forçats i no buscaven el duel individual, per contrarestar la defensa de 6 – 0 que feia el Mataró.

Així el resultat a l’acabar la primera part era de 14 – 11.

A la segona part va canviar tot. L’equip va sortir amb un altre mentalitat, van sortir amb l’idea que podien capgirar el marcador, es creien que podien guanyar aquest partit, i així ho van fer.

Van pujar la intensitat en defensa, i en atac van començar a fer totes les jugades, van tenir les idees clares, tenien la mobilitat que els hi faltava a la primera part, així en el minut 20 van empatar el partit, aquest últims 10 minuts va ser un sofriment per tots els aficionats que estàvem veient el partit, però no per elles, ja que les nostres juvenils estaven convençudes de que ho guanyarien, i així ho van fer.

Van guanyar  amb el marcador de 23 – 26, no va ser la diferència que necessitàvem per ser líders en solitaris però va ser una victòria que els hi dona molta confiança per continuar treballant igual, per aconseguir acabar líders d’aquesta fase.

FITXA TÈCNICA
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura
Jugadores: Martina Morales, Xenia Mendez, Carla Carbo, Alba Camañez, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon i la cadet Julia Ars, que va venir a fer un cop de mà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *