Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Cadets Masculins i Femení 18 i 19 gener

– CADET MASCULÍ A

SANT MARTÍ VORAMAR A – 42 / JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A CHI – 32

PARTIT DISPUTAT AMB MAL FINAL

En aquesta tornada de vacances el primer partit es juga contra un equip que manté un nivell de joc similar al de l’Igualada. 

Aquest fet fa que durant la major part del temps, de fet fins els deu minuts finals, s’estigués competint amb una mínima diferència o empatats.

Quan s’acostava aquest punt del partit es van produir dues o tres jugades seguides amb pèrdues de pilota i contraatac o sense finalització amb gol per part nostra que van fer que tot i el temps encara disponible s’anés acumulant desencert de manera que el resultat reflecteix poc el desenvolupament del partit.

Encoratgem l’equip a creure en les seves possibilitats que tots podem veure en el seu joc al camp.

FITXA TÈCNICA
Entrenadors: Nil Subirana i Marc Muntané
Jugadors: Aitor Doncel, Àlex Pajuelo, Aniol Gumà, Hugo Cazorla, Jan López, Jaume Magaña, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Cirera, Oriol Pou, Raúl Cáceres i Santi Cuevas. 

 

– CADET MASCULÍ B

BCN SANTS VERDS – 31 / JORBA SOLÀ CHI – 32

TRES SEGONS PER LA VOCT“RIA

Per començar i per tenir les coses clares, fins que no s’acaba el partit no hi ha res decidit. I res més que això explica el partit que va tenir lloc el dissabte 18 de gener al matí a la pista del BCN SANTS VERDS.

Els cadets B de l’Igualada, ens tenen acostumats a inicis de partit amb dubtes, allò que a vegades diem «son a les orelles». No hi ha manera de fer gols i la intensitat no apareix. Però com de costum, la solidesa a la porteria i la qualitat del grup fan que mica en mica el partit creixi i els jugadors acabin demostrant que poden aconseguir treure endavant els enfrontaments.

Per parts, primer temps clarament anoienc amb un clar 13 a 20 que feia pensar que feia baixada. Bon joc i confiança feien que, gol a gol, atac rere atac, l’avantatge anés creixent i els jugadors no notessin l’esgotament que al final va aparèixer.

Va arribar la segona meitat i sens dubte la diferència de banqueta dels barcelonins tenien per fer dos equips complets a diferència de l’Igualada, que tan sols tenia tres canvis i va fer que les coses s’igualessin. També cal destacar que no s’explica només amb aquesta qüestió, de 25 xuts a porta tan sols van entrar 12 i ells ho reflectien tot al marcador. També teniem l’afegit que el sol que entrava per les vidrieres perjudicava i molt el nostre porter. Si la banqueta era curta, una expulsió ho complicava tot una mica més.

Es va arribar amb un empat que feia justícia al que s’havia vist a la pista. Però encara quedava un últim atac i la pilota la teniem nosaltres, restaven 3 segons i… Goool!

Va ser un partit trepidant i molt net per part dels dos equips, però al final el cor dels cadets B del CHI va poder una mica més que les moltes cames del BCN SANT VERDS.

FITXA TÈCNICA
Entrenador: Agustín Vázquez
Porter: Aitor Doncel.
Jugadors: Jaume MagaÒa, Ferran García, Pol Alonso, Arnau Vargas, Guerau Llansana, Xavier Malpartida, Oriol Pou, Ot Palmes, Aniol Gumà.

 

– CADET FEMENÍ

AIXAM CHI – 27 / SANT BOI – 23

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *