Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Infantil Femení A i B: primeres victòries de l’any

INFANTIL FEMENÍ A
MOLINS DE REI – 18 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 22

La primera de la segona Fase

Aquest segona fase s’iniciava emb el desplaçament a Molins de Rei. Un equip al qual no ens havíem enfrontat en cap partit de la primera fase.
El partit es va iniciar amb una defensa contundent i l’encert a la porteria de l’equip igualadí que va aconseguir retardar el primer gol de les locals fins  als 10 minuts de joc. També l’encert de la portera local va provocar que l’equip igualadí no agafes una distancia considerable en el marcador, arribant a la mitja part 7-9. 

En l’inici de la segona part l’equip local va apretar més el marcador però una bona reacció de l’equip visitant en els darrers 10 minuts va deixar el marcador final en un 18-22 que feia justícia del partit desenvolupat per les jugadores de l’equip de l’Anoia.

Un bon començament per intentar progressar en l’aprenentatge.

Molts ànims!

FITXA TÈCNICA

Entrenadora: Olga Nuñez.

Adjunts: Isaac Castro, Guillen Nuñez.

Jugadores: Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ruth Lopez, Ona Fuster. Emma Galan,. Vinyet Gumà.

 

INFANTIL FEMENÍ B
ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 27 / UNIO ESPORTIVA SARRIA – 9

ANY NOU, VICTÒRIA NOVA.

Feia molts partits que volíem llegir aquest titular. Sí, això vol dir que aquest any hem començat amb una merescuda victòria. Felicitats !!

Primer partit després de les festes nadalenques. Això no vol dir que l’equip deixes d’entrenar-se. Així ha estat, moltes van jugar el torneig del Caga Tió, i després o abans, s’han sumat als entrenaments de l’equip, buscant pistes i espais per poder practicar, millorar, malgrat el fred d’aquells dies.

El partit va anar prou rodat, ja que el resultat al final de la primera part, va ser de 13 a 2 a favor de les noies d’Igualada. Vàrem poder veure un partit amb arribada, intensitat, bona defensa i grans aturades de les porteres. Òbviament, bona definició de cara a porteria. Bona rotació de la pilota, intervenció de totes les jugadores, gols i la grada animant i gaudint d’aquest joc.
La segona part, va ser molt similar a la primera, intensitat, caràcter, definició, en resum, actitud. El resultat final fou de 27 a 9 a favor de l’equip local.

L’anècdota fou l’aniversari de la Montse, que va ser felicitada al final del partit per part de les seves companyes al bell mig de la pista. Barreja d’emocions. Victòria i celebració de l’aniversari. Destaquem que algunes noies de la Unió Esportiva Sarrià, se sumaren a aquestes felicitacions. La jugadora va imprimir un caràcter guanyador, molt motivada i encert de cara a porteria, tant gols com anys celebrats.

Felicitar la feina de l’staff i la bona actitud del públic visitant.

FITXA TÈCNICA
Entrenadors: Enzo i Sergi

Jugadores: Berta i Júlia (porteria). Montse, Isona, Aleth, Helena, Carla, Jana, Miriam M, Sara, Marta, Vinyet, Isabel i Júlia (dues de les nostres Alevines)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *